Přidej se

Nu, pogodi

Diskuze o hrách pro Android. Co právě hraješ? :)
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Nu, pogodi

Příspěvek od mitsuu84 »

Kdo z Vás si na tuhle legendární hru pamatuje? :lol:

Obrázek

Stará dobrá sovětská klasika i s realnýma zvukama.Sice žádná převratná hra na dnešní dobu,ale z nostalgie sem tam na zahrátí a zabití nudy je super :lol: .Prostě návrat do dětských let,kdy tahle a jí podobný hry frčely ve velkým :lol: :lol: :lol:

Hra je ZDARMA a link na Google play je TADY
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Re: Nu, pogodi

Příspěvek od Exp »

Jéé tak to jsem taky hrával. :) Tenkrát od nich byla třeba ještě chobotnice (potápěč sbíral poklad a uhýbal chapadlům). To bylo taky dobré. Tady ta verze pro Android je docela pěkně udělaná. Ty původní konzolky mají navíc dneska už sběratelskou hodnotu.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Jo jo a nebo kuchař co vyhazoval a chytal palačinky či co to bylo.A tu chobotnicu jak si zmínil sem taky na Gplay zahlídl,ale nezkoušel sem.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

tuto hru mam ale nemyslím v mobilu ale ve skutečnosti a funguje :D :D

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Teď jsem hledal jak dlouho chobotnici a nemůžu ji v GP najít. :/ Ale objevil ještě jednu varinatu - Elektronika Deluxe. Je tam zdarma vlk s vajíčkama a pak ještě kočka jak chytá ryby. :) Další je pak možné přikoupit přímo do hry, ale chobotnice tam není. Je to o něco líp zpracované:

https://play.google.com/store/apps/deta ... JvbmlrYSJd
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Pavel
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4
Operátor: Kaktus

Příspěvek od Pavel »

Na tuhle hru si pamatuju. Měli ji sestřenice a kdykoli jsme tam byli na návštěvě tak jsem ji hrál. Taky jsem si ji stáhl do mobilu. Nostalgie jak sviňa.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

Odpovědět