Cloudii
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Cloudii
Na svět andoida jsem narazil na docela zajímavou aplikaci.
Cloudii
Možnost nahrávat své soubory do internetového úložiště, které se tváří jako obyčejná složka ve Windows (či jiném OS) uchvátila spoustu uživatelů a není divu. Uživatelsky přívětivé, pro běžné užití bezplatné a pravidelně zálohované – takové je dobré cloudové úložiště.Ti, kteří kouzlu cloudu propadli se možná setkali s problémem, jak spravovat několik různých účtu v různých službách zároveň. Cloudii toto dilema řeší po svém: slučuje nejpoužívanější služby pod jednu střechu. Díky této aplikaci budete mít Google Drive, Dropbox, Skydrive a Box hezky po ruce, v jednom sympatickém balení s uceleným designem.
Odkaz na google play ZDE
Cloudii
Možnost nahrávat své soubory do internetového úložiště, které se tváří jako obyčejná složka ve Windows (či jiném OS) uchvátila spoustu uživatelů a není divu. Uživatelsky přívětivé, pro běžné užití bezplatné a pravidelně zálohované – takové je dobré cloudové úložiště.Ti, kteří kouzlu cloudu propadli se možná setkali s problémem, jak spravovat několik různých účtu v různých službách zároveň. Cloudii toto dilema řeší po svém: slučuje nejpoužívanější služby pod jednu střechu. Díky této aplikaci budete mít Google Drive, Dropbox, Skydrive a Box hezky po ruce, v jednom sympatickém balení s uceleným designem.
Odkaz na google play ZDE
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Cloudii
tobě jde stránka svetandroida.cz?? Mě ne už asi 2 dny
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Mně jede normálně.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Oni říkali, že budou přecházet na lepší hosting. Možná kvůli tomu ti to nejde.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Přecházet na novej hosting měli v neděli v 20h http://www.svetandroida.cz/napor-ctenar ... ing-201305 .A mě to normálně v pondělí už jelo.
Samsung Galaxy Note 9
- Puget
Na svetandroida.cz každý den nechodím, takže nevím, co se tam děje a neděje.
akorát jsem na androidforum.cz zahlédl ten topic, takže asi tak.
akorát jsem na androidforum.cz zahlédl ten topic, takže asi tak.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Puget
Zkus třeba do Googlu napsat svetandroida kam by tě to hodilo. Mě funguje normálně
-
- Neregistrovaný uživatel
tak už jsem na to přišel
Nefunguje mi tam hlavní stránka A ostatní jako např.: aplikace,články atd to funguje Takže já nesmím dávat svetandroida.cz ale rovnou musím vlézt třeba do aplikací her atd kromě hlavní strany
Nefunguje mi tam hlavní stránka A ostatní jako např.: aplikace,články atd to funguje Takže já nesmím dávat svetandroida.cz ale rovnou musím vlézt třeba do aplikací her atd kromě hlavní strany