Přidej se

Špatný mikrofon-úplné vypnutí

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Bublais
Zařízení: huawei Y300

Špatný mikrofon-úplné vypnutí

Příspěvek od Bublais »

Mám tento telefon zhruba 10 dnů a posledních pár dnů se mi stává, že se mi během hovoru ZCELA vypne mikrofon.
Nevíte někdo co s tím?
Není to pravidelně ale často
Děkuju moc!!

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Re: Špatný mikrofon-úplné vypnutí

Příspěvek od Exp »

Zkus v nastavení přepnout jen na 2G. Pokud by to nepomohlo, tak bych udělal tovární nastavení a zkusil to bez nainstalovaných aplikací (tím bys vyloučil softwarovou závadu, nějaký konflikt mezi aplikacemi apod.). Když telefonuješ máš zhaslý displej (mohl by to být problém s čidlem a tváří by ses mohl dotýkat tlačítka na vypnutí mikrofonu, ale to by musel displej svítit)?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Bublais

Příspěvek od Bublais »

Děkuju moc. Zkoušela jsem mikrofon během hovoru zapínat a vypínat a stejně se nic nedělo. O víkendu si s tím pohraju a uvidíme..Bude mít to 2G nějaký vliv na internet popř.rychlost?
Díky moc

Bublais

Příspěvek od Bublais »

Tak 2G nepomohlo:(

Standa2011
Zařízení: Huawei Ascend Y300
Firmware: B197 My Custom

Příspěvek od Standa2011 »

Zkusil bych nějaké aplikace na záznam mluveného slova..Zjistíš jestli ten mikrofon vypíná vždy, nebo jen při volání..

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Mě tohle dělalo jednu dobu na LG,vypínal se mikrofon a když sem volal přes handsfree tak se zas zapínal mp3 přehrávač,takže v pulce věty mi třeba do uší začla řvat mp3jka :lol: .A dělalo mi to i na čistý instalaci,takžeto nebylo žádnou aplikací.Pomohlo nahrát jinou ROM a bylo po problému.Tady to bude asi taky nějaká sw chybka určo,takže bych zkusil tovární nastavení a kdyby to dělalo i pak,tak asi jedině reklamace nebo čekat jestly bude nějaká aktualizace.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Odpovědět