Pomalý
-
- Zařízení: Huawei ascend g 300
- Operátor: T-Mobile
Pomalý
čáu hoši.Už jsem tu jednou psal čím by to mohlo být že se mi strašně seká G300 pomohli mi aktualizovat Fimware..Ale i tak se to po 3 týdnech začalo strašně sekat..Už vážně nevím co mám udět schávlně už sme nestahoval hlouposti kraviny zbytečné wigety atd...Ale i to nepomůže a když si zapnu nějakopu náročnější hru tak se mi sám restartuje ...Potřeboval bych radu díky moc
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Pomalý
Jakou máš verzi firmwaru?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Podle mě bude mít B952GV.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
ja mam b952gv a taky se mi zacal cca po 3tydnech sekat a delat kraviny zlaty stary 2.....
- Puget
Tak downgrade udělat můžeš, že?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
No jeste jsem se v tom moc nestoural nevim proc to musi byt tak slozite reseny myslim ten downgrade i
- Puget
Ještě jednoduší je udělat tovární nastavení, ale abys dělal tovární nastavení každé 3týdny kvůli tomu abys měl rychlý telefon je docela nanic
-
- Neregistrovaný uživatel
o rychlost ani nejde spis ty chyby co to dela a pady aplikaci
-
- Zařízení: Huawei ascend g 300
- Operátor: T-Mobile
Je problém ten že se mi už aji seká to když mi někdo volá a nezobrazíse mi kontakty..
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
U verze B952 GV to normální určitě není. Musí tam být nějaký problém s aplikacemi nebo něco. Udělal bych tovární nastavení + formát karty a vnitřního úložiště. A pak doinstalovat znovu aplikace (neobnovovat ze zálohy).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)