![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
A jak jste na to vy? Máte android, ale vyhýbáte se google službám nebo naopak? Jaké další služby od googlu aktivně používáte?
k tej synchronizacii kontaktov cez gmail ucet, mozno sa nejedna o nic vynimocneho, ale uvediem jeden priklad z osobnej skusenosti. Tento rok v lete nas niekto na dovolenke kompletne "vybielil", cize okrem dokladov, cennosti nam ukradli aj vsetky MT. Vtedy sa manzelka zhrozila (mala firemny telefon), a pytala sa ma, ci mam niekde zalohu jej kontaktov. Vravim, ano, mam ich v PC. Co sa ale stalo, ked sme sa vratili? vo firme jej uz nedali povodny Samsung, ale HTC. Aj napriek tomu, ze som mal zalohu kontaktov v PC, nastala mensia potiaz - ako ich dostat do noveho MT? Zaloha spravena cez oficialny program ponukany Samsungom bola sice v xls, vo formate csv, ten ale nebol kompatibilny s HTC. Pozitivum o kontaky neprisla, negativum musela si radovo stovky kontaktov nahodit manualne. Pritom by stacilo, keby mala urobenu sysnchronizaciu s gmail uctom, a problem je vyrieseny. Cize zdanlivo, nic vynimocne, sa zrazu prejavi, ako velmi uzitocna vec, minimalne z mojho pohladu.votur píše:hlásím se ke skupině "google play only"
pokud ovšem máte tip na něco výjimečného, nebráním se vyzkoušení.
LMN_35 píše: k tej synchronizacii kontaktov cez gmail ucet