Přidej se

Ascend g 300 (jak vrátit původní firmware)

Oficiální firmwary, custom ROM, kernely ap.
derope
Zařízení: Ascend g 300

Re: Ascend g 300 (jak vrátit původní firmware)

Příspěvek od derope »

Bohula píše:jj klasika to mi taky delalo kdyz jsem instaloval ruzny Firmware nebo ROM takže je to problem docela :? .Taky stim bojuju abych nainstaloval do telefonu Android 2.3.6 B895 Original puvodni co byl od koupi od Vodafonu kdyz jsem to kupoval bez zadneho vyskakujiciho okna loadfile.apk pri kazde instalaci jakekoliv aplikace :( .
skus pozriet na original stranke od huawei tam by mali byt verzie aj pre Vodafon

Bohula
Zařízení: Huawei Ascend G300
Firmware: Android 2.3.6 B895

Příspěvek od Bohula »

Tam jsem se prave dival a vubec jsem nic nenasel tak nevim :( .Zkousim uz moc variant a moc ROM-Firmware a vubec nejsem schopen najit nejakou normalni spolehlivou a rychlou rom.A nejvic mi pripada jako cista original B895 Android 2.3.6.rychli spolehlivy a funkcni ale nevim jak to mam nainstalovat do telefonu nejak mi to ted nejde prehrat zpet.Mam v mobilu ted Android 4.0.3 B952GV a porad to zkousim nejak rozchodit a vydrzet,vyzkouset,odladit a asi se na to uz vykaslu a vratim se nejak zpet uz naporad na B895 a ozelim nejake aplikace a nejake vecy ktere mi treba nepujdou a proste budu mit radeji funkni a kvalitni system.Ale ted jak se vratit zpet bez problemu a aby to slo?

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Verze B895 je součástí oficiálního balíku pro downgrade, který je ke stažení na Huawei stránkách. Tady je odkaz: viewtopic.php?f=4&t=10

Pokud by ses chtěl vrátit zpátky z verze B952 GV, tady je návod: viewtopic.php?f=15&t=330
Je to tam popsané právě z verze B952 GV na B895. Sám jsem tím prošel a pokud dodržíš postup krok za krokem, tak to jde bez problémů. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Odpovědět