Z rychlého pohledu na moje aplikace na účtu google play ( cca. 20 minut, je jich celkem dost
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
) sem vypíšu ty, které mě zaujali nebo se k nim často vracím.
My Data Manager - v liště se objeví proužky wifi a mobilní síť ke které to píše kolik dat bylo již využito. Stáhl jsem to z toho důvodu, že jsem chtěl vědět kolik využiji dat. Zatím jsem se dozvěděl, že za cca. 3 týdny jsem využil 5 GB
Solid Explorer skoro tak dobrý jako ES File Manager, ale s tím, že se ti s trochou štěstí u něho odemkne plná verze
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
stalo se mi už 2x. Každopádně ES používám častěji.
Pak nějaké aplikace na rozpoznávání hudby se hodí vždy
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
TrackID měl jsem i na starém SE, SoundHound, Shazam. Všechny tyto 3 rozpoznávají hudbu řekl bych na stejné úrovni. Stále hledám nějaký který to umí offline - nahraje zvuk a třeba někdy když jsem na wifi ho identifikuje.
MoreLocale 2 používám, když mám zrovna ROM bez češtiny - lokalizuje aplikace do češtiny, sice někdo říká, že mu to mobil i do češtiny přeložilo, ale mě se to ještě nepovedlo. Každopádně účel to podle mě splňuje.
TouchPal Keyboard podle mě jedna z nejlepších klávesnic. Na G300 byla od začátku, ale později jsem přešel na klasickou android klávesnici kvůli tomu, že žrala asi o 2-3 MB méně RAM
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
občas když v ROMce není klávesnice nebo nepíše s diakritikou tak ji stahuji, ale jinak jsem línej si stahovat.
CG Transit - aplikace kterou využívám každý pracovní den, offline jízdní řád.
Facebook, nemusíme ani zmiňovat co to je, že?
Youtube to samé.
Skype taky všichni známe
Antutu benchmark - systetickým testem změří výkon telefonu. nejvíce co jsem dosáhl bylo přes 4600
MX Player - pro mě nejlepší přehrávač videí, přehraje snad vše.
RealCalc - vědecká kalkulačka s tamtěma věcma co se snad v praxi nevyužijí :p
Google goggles - taková vychytávka od Googlu kde vyfotíš obrázek a ono ti to najde všelijaký věci, jde s ním skenovat i QR kódy.
Na QR kódy se dá použít i QR droid taky fajn
Piano Master - jedna z prvních her co jsem tam měl, dokázala zabavit
Volume Ace - přehledné nastavování hlasitostí.
Sleep as Android již nepoužívám, ale je to celkem zajímavá aplikace kde měří hloubku spánku atd. nastavování budíku má taky mnoho možností.
Vodováha - mohla se hodit, ale já jsem ji nikdy v praxi nevyužil
MusicJet - licence mi již vypršela a nehodlám si ji kupovat, ale hledám něco podobného - hudba se dá stáhnout a offline si ji v rámci aplikace poslechnout, sice si ji můžu stáhnout i tak, ale toto je pohodlnější
Asi tak, doufám, že to k něčemu bude.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).