Jakou paměťovou kartu
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Jakou paměťovou kartu
tvl tak sd kartu za 1000 ,- bych si nekoupil
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Mitsuu: tak to se máš taky bych bral.
Michal: já v pametovce mám hafo veci sice ji už tolik nepouzivam na aplikace jako dřív když jsem ji dokázal zaplnit za měsíc
Na pametovce mi jeste nedávno zabíraly zálohy systému 10GB
Michal: já v pametovce mám hafo veci sice ji už tolik nepouzivam na aplikace jako dřív když jsem ji dokázal zaplnit za měsíc
Na pametovce mi jeste nedávno zabíraly zálohy systému 10GB
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Myslím že už to bude rok co jsem ji kupoval. Nevím přesně. Redukce jako adaptér na klasickou SD.michalkalensky píše:to je kdy tenkrát? A s jakou redukcí?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
tak to mám taky já ji kupoval 11.10.2012
Mám také SanDisk Secure Digital micro 32GB SDHC Ultra s adaptérem SD:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1MM09V1OBF
A jede bez problémů
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1MM09V1OBF
A jede bez problémů
- Puget
Ani když ji preplnis? Me se pak začal s dovolenim doslova jeba* mobil když jsem pametovku v táhnul tak zase jelo všechno v poho.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Mě na y300 již druhá karta SanDisk 32GB ultra blbne. Samovolně se odebírá, některé aplikace se potom jeví jako nenainstalované. A Kingston 16GB jede v poho.
- Puget
Když jsem ji přeplnil tak jsem měl stejný problém
Já dostal paměťovku jako dárek. V obchodě měli akci na karty Kingston, ale už byly vyprodané. Tak jsem dostal kartu značky Platinet, 8 GB za 185 kč. Ale na začátku, po vložení do telefonu, s ní byly problémy. Některé nainstalované aplikace se chovaly jako že tam vůbec nejsou a nešly spustit. Nepomohl ani restart, tak jsem musel dát tovární nastavení a všechny aplikace nainstalovat znovu. Od té doby to funguje jak má. Tak nevim v čem byl problém. Možná ve značce.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Puget
Pokud pomohlo tovární nastavení tak byl spíše problém s nějakou aplikací, než s paměťovou kartou. Tovární nastavení nijak nezasahuje do SD karty.