Doporučuji kouknou na toto video je to fakt hustý!!
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... divat.html
Samsung Galaxy S4-zadarmo
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Samsung Galaxy S4-zadarmo
na to jsem se taky koukal škoda, že operátoři tady nemají nějakou představivost.
K tomu telefonu, myslím, že to nesnímal ten telefon, ale ta kamerka co je tam nahoře, četl jsem recenzi od zakladatele CM a ten říkal, že ho tahle f-ce neuvěřitelně štve
K tomu telefonu, myslím, že to nesnímal ten telefon, ale ta kamerka co je tam nahoře, četl jsem recenzi od zakladatele CM a ten říkal, že ho tahle f-ce neuvěřitelně štve
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Zajímavej nápad. Škoda, že podobné akce nejsou i u nás.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
U nás by to neklaplo,pač by se tam lidi porvali tak max .Stačí se podívat kolikrát v tv když ukazujou záběry že maj někde něco zalevněno pro prvních pár lidí ,jak se tam mlátěj košíkama atd.A nebo by ty automaty zabrali hned duchodci Takže místo koukání na mobil by tam litala policie a rozháněla rozzuřenej dav a klidnila nepokoje
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
nejspíše by to i nějací sprejeři posprejovali a nebo ožralové ehm....
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak a nebo rovnou někdo celý ukrad .Ale určitě si nemyslím,že by tam jeden koukal na mob a ostatní v klidu stáli okolo a fandili.To by u nás neprošlo
Samsung Galaxy Note 9
-
- Neregistrovaný uživatel
Tak tím pádem by nikdo nevyhrál,protože by nevydržel koukat 60 min na mobila když se mužou koukat jak se lidi mlátějmitsuu84 píše:U nás by to neklaplo,pač by se tam lidi porvali tak max .Stačí se podívat kolikrát v tv když ukazujou záběry že maj někde něco zalevněno pro prvních pár lidí ,jak se tam mlátěj košíkama atd.A nebo by ty automaty zabrali hned duchodci Takže místo koukání na mobil by tam litala policie a rozháněla rozzuřenej dav a klidnila nepokoje
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
A víte že máte asi pravdu. U nás by to byla jiná liga.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)