Přidej se

Omezení aplikací běžících na pozadí

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Y300
Neregistrovaný uživatel

Re: Omezení aplikací běžících na pozadí

Příspěvek od Y300 »

Stará Nokia měla baterku kolem 2000 mAh?

elektrikarCZE
Zařízení: SAMSUNG GALAXY S4 m.
Firmware: stock
Operátor: T-mobile

Příspěvek od elektrikarCZE »

Né já mám v mobilu.

Mr.Oizo
Zařízení: Huawei Nova 3

Příspěvek od Mr.Oizo »

Ono to hodně záleží na nabíječce a jejich hodnotách. Pokud nabíjím z usb tak to trvá dlouho ale pořídil jsem nabíječku která má output 1.5 A a je to tak o polovinu ryhlejší nabíjení. Za mě bych řekl že pokud nabíječku tak aby měla minimálně výstup 1 A.

TeeJay
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: SlimKat 4.4.2 :)
Operátor: T-Mobile

Příspěvek od TeeJay »

Je jasný, že stará Nokie měla menší kapacitu, ale i s tou kapacitou vydržela 2x dýl bez nabití. Ale to je zase daný menším displayem a slabším HW...

A taky je jasný, že nabíjení přes USB bude hrozně pomalý, když USB samo o sobě ve specifikaci dokáže dodávat 0,5A ve verzi 2.0, 1A 3.0...

A co se týká výkonnějších nabíječek, tak příliš rychlé nabíjení baterii škodí, samozřejmě existuje nějaký limit, po který je to bez problému, ale záleží i na baterii, nebo spíš akumulátoru, abych byl přesný... :)

charper
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od charper »

G300 měla nabíječku 1A a telefon se nabil razdva. Proč dali k Y300 jen 550mA...? Ví bůh, možná se snaží být šetrní k baterii, mě ale ten komfort rychlého nabíjení celkem chybí :-( Když přilítnu domů na půl hodiny s vybitým telefonem, moc toho nabít nestihnu.

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Ono to pomalejší nabíjení šetří baterku. Nabíječka u Y300 s polovičním proudem je lepší než ta u G300 (z pohledu baterky). Je to ale vykoupené časem nabíjení. Navíc Y300 má větší kapacitu baterie než G300, takže i s tou 1A nabíječkou by se Y300 nabíjel dýl.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

elektrikarCZE

Omlouvám se, že teď odbočuji od tématu, ale t-mobile mi pořád posílá něco ke stažení ohledně mms. Někde jsem četl, že "t-mobile" zasílá v té mms vir "*.jpg.exe". Nevíte co by tohle mohlo být?

Obrázek

A přes stáhnout to jde pouze přes datový přenos od t-mobile. Mám to stáhnout? Děkuji

edit.:
Ještě jedna věc. Když mobil připojím k pc, tak se mi v mobilu odpojí paměťové karty a vyzvánění se zase změní na původní. Co by s tím šlo udělat?

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Ahoj. Na ten T-mobile jsi klidně mohl založit nové téma. :) Bylo by to víc na očích. Bohužel T-mobile nepoužívám, tak nevím přesně co v tom je. Ale pokud je ta zpráva jako MMS, tak máš asi MMS nastavené správně, jinak by ti vůbec nepřišla. A taky by tomu měla předcházet nějaká akce z tvojí strany (třeba v samoobsluze si vyžádat sms nebo mms s nastavením telefonu apod.). Pokud ti to chodí jen tak samo od sebe, tak bych na to asi nereagoval. Nebo zkusit zavolat na T-mobile a zeptat se přímo jich. Případně na jejich facebooku. Jestli je to opravdu od nich.

Co se týče toho vyzvánění, řeší se to tady dost často. Je to známý problém. Mrkni se tady: viewtopic.php?f=17&t=681, jsou tam i odkazy na další témata okolo toho.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

elektrikarCZE

Prošel jsem si to fórum a cestu "media / audio / ringtones" jsem nenašel. Zkopíroval jsem to do složky ringtones, a vyzvánění mám nastavené, ale pro sms vyzvánění není ani v nabídce. Co s tím?

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

viewtopic.php?f=5&t=710 Tato aplikace prý umí nastavit vlastní vyzvánění.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Odpovědět