mrtvej?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: mrtvej?
Dostaneš se do cwm?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Zařízení: Bricked G300 :(
- Firmware: Ytong 1.0
- Operátor: 02
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně vyndej paměťovku a na chvíli i baterku, zkoušej to bez paměťovky. Když to píchneš na nabíječku bez baterky tak by to jít normálně mělo. Pokud se dostaneš k huawei logu tak jsi teoreticky ještě v pohodě. Pak už se jen dostat do recovery a nakopnout tam factory reset popř teda flashnout romku, ale mělo by to být ok pokud se nepodělalo něco víc .RIBAC píše:No kdybych věděl ,že jsem si ho zničil sám, nebo mi spadnul OK, ale z ničeho nic, to je na h...
A kdyby byla baterka mrtvá, a dal bych telefon na nabíječku, fungoval by i bez baterky?
Přece jenom jsem jej koupil z druhé ruky po záruce, baterka už něco za sebou má..
Zkoušel jsem všechno. Dokonce i jinou baterku od kámoše a taky nic. Logo nenajede ani CWM, prostě nic.
Holt. budu se muset smířit s tím, že se budu muset zase poohlídnout po jiném.
Oprava asi nemá cenu, že?
Holt. budu se muset smířit s tím, že se budu muset zase poohlídnout po jiném.
Oprava asi nemá cenu, že?
Huawei Y300
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Záleží co je špatného. Pokud se měnila celá deska, tak kdoví na kolik by ta oprava vyšla. Nebo zkusit mrknou na aukro nebo na ebay a kdyby tam byl nějakej poškozenej (třeba displej po pádu apod.) tak to koupit a přehodit desku.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
a přejít zpátky na origo firmware taky nejde? (Dát soubory např. B952 do složky dload a pak volume +, - a power).
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Nemůžu vůbec nic, prostě to nereaguje , můžu mačkat co chci, nemá to žádnou snahu se aspoň dostat k logu.
Je to divné , tak z ničeho nic.
Je to divné , tak z ničeho nic.
Huawei Y300
- Puget
takže po vyndání a zandání baterie pak volume+- a power se neobjeví ani růžová obrazovka? nic? displej pořád černý nebo trošku zešediví? jestli není něco s displejem.
- Puget
Asi řádí nějakej mor u G300 nebo nevím, dosti lidem se to začíná stávat.
Pro případ reklamace jsem si to už přehodil do origo stavu, navíc mi blbne odemykací tlačítko, takže je to hra o čas kdy už to nebude reagovat vůbec.
Jestli je ten displej úplně černý je možné, že do něj nejde proud, asi nějaké kabely ztratily kontakty, nevím.
Pro případ reklamace jsem si to už přehodil do origo stavu, navíc mi blbne odemykací tlačítko, takže je to hra o čas kdy už to nebude reagovat vůbec.
Jestli je ten displej úplně černý je možné, že do něj nejde proud, asi nějaké kabely ztratily kontakty, nevím.