Panorama
Panorama
Ahoj, taky se vám stává, že když zapnete funkci panorama v origo foťáku (G300) a zamíříte vodorovně před sebe anižbyste stiskli spoušť, tak se obraz zasekne a vy tak nevidíte reálný obraz na displeji? Po stisku spouště se obraz zase hýbe.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Panorama
Já když dám panorama tak mám černou obrazovku a potom to hodí fotoaparát nereaguje...
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
A taky je divný, že obraz na displeii začne reagovat jen při sklopení founu směrem dolů na nohy.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Teď jsem to poprvé zkoušel na B952 a u mě je to v pořádku. Obraz se normálně hýbe, žádné zaseknutí nic. A dole jak pohybuju telefonem tak se správně pohybuje i ten ukazatel.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
No, ale jak vypadá obraz na displeji při namíření před sebe, ještě před zmačknutím spouště v režimu panorama? Je reálný? Nebo jen černý jako u mě.
Nyní jsem vyzkoušel u mě na B952GV a vše šlape. Obraz je reálný s černým orámováním.
Problém s Panorama je "vyřešen"!
Přechodem na dle mého názoru nejvyladěnější verzi Androidu pro G300 - Gingerbread.
Přechodem na dle mého názoru nejvyladěnější verzi Androidu pro G300 - Gingerbread.
- Exp
Jo, mám reálný obraz. Všechno bez problémů. Navíc to panorama je záležitost té foto aplikace. Možná jen stačilo použít nějakou jinou nebo tovární nastavení.PepaStepa píše:No, ale jak vypadá obraz na displeji při namíření před sebe, ještě před zmačknutím spouště v režimu panorama? Je reálný? Nebo jen černý jako u mě.
Samozřejmě, že přechod na Gingerbread nebylo z důvodu černého displeje před zmačknutím spouště v Panorama režimu Nýbrž se mi stýskalo po plynulém Androidu a tím odpadlo i řešení problému "černé" obrazovky
- Exp
To jo no. Gingerbread je na G300 rychlík a celkově asi nejlíp odladěný.