Nejde zapnut
Re: Nejde zapnut
Můžeš mi jen popsat jak na té kartě dát tu složku dload a co tam mám dát?
Zkusím to, ale moc tomu nedávám
Zkusím to, ale moc tomu nedávám
Huawei Y300
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Najdi/stáhni si FW třeba B952 a například přes adaptér na SD karty - ten dej do počítače nakopíruj tam FW (dložka dload - vytvoř nebo zkopíruj) dej paměťovou kartu zpátky do mobilu a zapni ho tlačítkem volume+, - a power měl by naběhnout takový proužek.
FW do karty můžeš dát i přes jiný telefon, pokud nemáš adaptér.
FW do karty můžeš dát i přes jiný telefon, pokud nemáš adaptér.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Zařízení: Bricked G300 :(
- Firmware: Ytong 1.0
- Operátor: 02
- Kontaktovat uživatele:
ten fw je např tady:
Kód: Vybrat vše
http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDcwMjk=
-
- Zařízení: G300
- Operátor: Vodafone
Ahoj tak podařilo se Vám někomu tenhle problem vyřešit? bohužel toto postihlo i mě. Mobil se z niceho nic vypl a nastartovat nešel. Vyndal jsem baterku a nahodil.. objevilo se logo a mobil se vypl... vydělal jsem pam. kartu a celej proces se zopakoval... Nejde mi ani kombinace + power tak ani + - power... teda tady mi zružový celej display a svití do aleluja... takze tedka jak tady čtu zkusim naformatovat pam. kartu nahrát novej system a + - power... drže mi palce a radama nepohrdnu. díky
- syntaxicek
U g300 je problém s přehříváním procesoru, kamarád ho přehrál už 2x, no vlastně odvařil... Y300 mám pocit že má nějakou ochranu proti tomu, ale to si nejsem jist. Měl by ti jít přehrát ten firmware, pak už jen hw chyby, zkus, uvidíš držím palce
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Na kartu do složky dload musíš dát firmware, který půjde nainstalovat na verzi v telefonu. Pokud nevíš přesně co tam máš, tak zkus různý verze. Začal bych asi B952 General Version, kdyby to nešlo tak nejdřív přechodový balíček z verze B958 viewtopic.php?f=16&t=930.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: G300
No tak jsem zkousel par verzi a nic.. Ja blbec si tam dal driv nejakou primo z Huawei - (v te verzi se pise neco o telecomu ) a tim padem mi tam nejde dat General ani znovu ,,Tecelom,, ... Ale jeste zkusim ten prechodovy balicek, vypada to zajimave, jinak ho dneska hodim na reklamacku . Tak zatim moc diky
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Určitě zkus. Mohlo by to zabrat. Pak dej vědět jak to dopadlo.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Karlosek-K1
- Zařízení: LG G3, LG G Pad
ahoj, mohu se zeptat,kde najdu to tlačítko? Popř. foto....díkyjirkas píše:Zkus to restartovat manuálně je to taková černý tlačítko pod zadním krytem....a pak když tak reklamace
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Kontaktovat uživatele:
To by zajímalo i mě.Nikde sem nic o "reset" tlačítku pod krytem nenašel.Všude se popisuje max hard reset tlačítkem volume a power.A čudl na reset/restart měli snad jen windows mobily co si pamatuju.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4