Přidej se

Nejde mi downgrade

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
A56-7W
Zařízení: Huawei G300
Firmware: B937 ICS

Re: Nejde mi downgrade

Příspěvek od A56-7W »

Fajn to si právě nejsem jistá ale vlastně bych se ani nemusela vracet do GV ale rovnou z B937 nahrát GB. Doufala jsem že na ten neofiko downgrade nedojde někdy z toho mám bobky ale nic jiného nezbývá. Pokud se ale jede skutečně podle návodu toho tak není čeho se bát. Stačí ale malá chyba viz.já a už je něco špatně. Hlavně děkuju za vysvětlení krok za krokem.

A56-7W

Příspěvek od A56-7W »

Původní zálohu imei z B952 GV mám ale to nemusím dělat novou zálohu ? To stačí ta z GV ?

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Jasně. :) Však tu zálohu jsi obnovila na B937. Stejně tak ji můžeš obnovit na B895. Novou nedělej, používej jen tu originální (původní). Tu zálohu z B952 si dobře schovej někam do počítače pro případné další použití (třeba návrat zpátky atd.). :) Jen si teď vynuluj imei v B937, nainstaluj ten oficiální downgrade a pak si obnov to původní imei (z B952) na verzi B895.

EDIT: Dej pak vědět jestli se podařilo. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

A56-7W

Příspěvek od A56-7W »

Tak to je úleva že to nemusím dělat znova. Rozumím udělat root, imei na nulu a pak nahrát GB a teprve na něm udělám obnovu. Tak už konečně vím. A jak bych měla postupovat kdybych třeba chtěla zkusit Jelly Bean ten by mi třeba nevyhovoval a z něho se vrátit na GB. Tam by stačila taky ta záloha jenom z B952. Díky moc ráda dám vědět. ;)

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

z custom romky zpátky na ofiko se jde přes volume + a - a power ale ve složce dload musí být FW například B952.

a Aby jsi se dostala na JB nebo jakoukoli jinou custom rom (za předpokladu, že huawei nevydá JB pro G300) musíš mít odemknutý bl a do něj nahrát cwm, v cwm si tam instaluješ co chceš :)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

A56-7W

Příspěvek od A56-7W »

Tak to vypadá že to je náročné. Ale tak třeba to Huawei vydá i pro G300. Ale to už je moc na mě já jsem ráda že jsem to zvládla aspoň takhle. Myslela jsem že to bude horší ale na ten Jelly Bean to už si netroufám. Kvůli Ram budu ráda když se vrátím na GB a budu ráda že budu ráda.

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

možná to tak vypadá, ale není :) akorát se někomu jde mobil do kytek, protože si nejdříve neodemkne bootloader.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Odpovědět