Update na B952gv
-
- Neregistrovaný uživatel
Update na B952gv
Ahoj,potrebuju poradit s updatem na b952gv.
Moje číslo sestaveni v seznamu bylo tak jsem Stahl ofiko update z huawei stranek a když dam potom ten update z sd karty tak mi nabehne instalace,ale ve ctrvrtine se to sek ne a dal to nejede.
Moje číslo sestaveni v seznamu bylo tak jsem Stahl ofiko update z huawei stranek a když dam potom ten update z sd karty tak mi nabehne instalace,ale ve ctrvrtine se to sek ne a dal to nejede.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Update na B952gv
Proč jsi to nepsal do příslušného tématu?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Protože jsem trouba ,ale prosím o pomoc už si nevím rady.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ahoj. A jaké máš teda to číslo sestavení? Máš na kartě aspoň 1 GB volného místa? Nedělals někdy zálohu / obnovu imei? Třeba kvůli downgradu nebo něco? Kupovals telefon nový nebo z druhé ruky?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
Verze: U8815V100R001C00B952
Downgrade jsem nedělal.
Nevím co je to IMEI ,ale mel už jsem nainstalovaný např.cyanogenmod pres CWM tak jestli na tom taky něco nebude.
Telefon mam novy.
Downgrade jsem nedělal.
Nevím co je to IMEI ,ale mel už jsem nainstalovaný např.cyanogenmod pres CWM tak jestli na tom taky něco nebude.
Telefon mam novy.
- Exp
No jo ale U8815V100R001C00B952 = B952 General Version. Je to jedna a ta samá verze. Takže se snažíš jen přeinstalovat firmware? Každopádně jít by to mělo (zbavuje se tak třeba rootu apod.). Bohužel ale CWM jsem nikdy nepoužíval, tak nevím jestli to může být tím.
-
Jestli mam gv tak jsem jediné rad,ale je divný ze jsem tuhle verzi Stahl odjinud a mela jen 226mb
- Exp
Počkej a nemůže to být třeba slim verze B952 nebo něco? Nahrávals ji tam asi přes CWM asi že?
-
Sel jsem pres cwm ale slimka to na 100% není,na te jsem byl asi měsíc a myslím e bych ji poznal.
Mas třeba na te gv power widget ve Stavové liste?jdou ti na ni přesouvat apky na sd?
Tohle tam prave nemam.
Mas třeba na te gv power widget ve Stavové liste?jdou ti na ni přesouvat apky na sd?
Tohle tam prave nemam.
-
Tady jsem to stahl. http://www.modaco.com/topic/359774-ics- ... lease-rom/