Přidej se

Zvuk

Programy a aplikace pro Android, rozšíření funkcí
Lucydas
Neregistrovaný uživatel

Zvuk

Příspěvek od Lucydas »

Je nějaká aplikace, u které by se po nastavení hlasitosti zvuku hlasitost zůstala stejná? Kolikrát se stane, že dá člověk mobil do kapsy a postranním tlačítkem se to ztiší. Kolikrát se mi to salo i u budíku, že byl napůl, přitom mám nastavený maximální hlasitost.

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Re: Zvuk

Příspěvek od mitsuu84 »

Pokud je telefon zhaslej(uspanej),což v kapse je,tak tlačítka volume nefungujou ne?Takže ztišení nehrozí si myslím ;)
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Lucydas
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Lucydas »

Ale mam nastavenou minutovou prodlevu, takže ho tam dám a kolikrát se něco zmáčkne, i když většinou na displeji a hlavně měl jsem za to, že tim tlačítkem postranním se dá hlasitost už jen zvýšit, když je na maximum. Někdy mám u budíku hlasitost na polovině, i u médií se mi to stalo... Jestli nebude problém někde jinde, kdyby na to byla aplikace, bylo by to vyřešený... V nastavení mám zvuk u všeho na maximum.

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Myslím že aplikace na udržení hlasitosti asi ani není. Nebo se mi ji nepodařilo najít a nikde jsem žádnou takovou ani neviděl. Když dáváš telefon do kapsy, tak přece můžeš stisknout vždycky tlačítko na zamčení apod. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Návštěvník »

Škoda, že na to není aplikace, někde jsem našel příspěvek, že se to taky někomu stalo. Tim tlačítkem se hlasitost zvyšuje, tak bych to neměl mít potichu, divný, že pak jsou ty hlasitosti nastavený "Všelijak".

Lucydas
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Lucydas »

Tak to vypadá, že to bude z přepnutí režimu spánku na normální. Poté mám všechny zvuky na polovině, ale nikde jsem nenašel nastavení zvuku po přepnutí do jiného režimu. V normálním režimu mám nastavené všechny zvuky naplno...

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Myslíš profily??
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Lucydas
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Lucydas »

Jojo, profily... ale dnes se mi to stalo i přes den, opět zvonění na polovině... Tak fakt nevim

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Mě se zas po restartu a někdy i samo od sebe přemíná vyzvánění na vibrace.A dělalo mi to na ofiko rom a ted i na custom.
Samsung Galaxy Note 9

Lucydas
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Lucydas »

Tak to se mi ještě naštěstí nestalo a doufám, že ani nestane. Ale po restartu to člověk aspoň vidí, s tou hlasitostí to zjistí, až když někdo zavolá nebo to pak jedině každou chvíli kontrolovat, což neni ideální...

Odpovědět