Přidej se

Hry padají

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Nicklacek
Neregistrovaný uživatel

Hry padají

Příspěvek od Nicklacek »

Dobrý den,
nevím, zda se tady může řešit warez, ale ono se to tak ani warezu netýká.
Pokud se nemýlím, tak jsem jeden z mála, kterému nejdou hry stáhnuté přes PC na SD kartu.
Když stáhnu hru z google play, tak vše šlape jak má, ale když stáhnu hru přes PC, dám ji do SD karty (.apk soubor a data), nainstaluji, vše proběhne v pořádku.
Avšak jak zapnu hru, tak v určitém momentě - loading, úvodní obrazovka atd. hra zčerná a vypne se. Tak je to u všech her takto stažených.

Mám HUAWEI Ascend Y300.

Má otázka tedy zní. Instaluji to blbě, nebo je mj mobil nějakým způsobem zablokovaný aby nemohl spouštět možné warez hry? Mám první smartphone za život, takže se v tom moc nevyznám.

Díky za všechny rady.

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Re: Hry padají

Příspěvek od Puget »

Tel. Nic neblokuje, nejspíše to bude tou aplikací, hold co se da čekat od něčeho nelegalniho.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Nicklacek
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Nicklacek »

Ostatním to problém nedělá :) a těch aplikaí je víc, ne jedna

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Já jenom říkám, že se nedá moc čekat od aplikací, které jsou stažené nelegálně. Vlastní zkusenosti ;)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Nicklacek: Aplikace se dají instalovat buď z GP nebo tak jak to děláš ty. Oba dva způsoby jsou funkční. V případě, že stáhneš instalátor aplikace mimo Play, stačí ho dát na kartu nebo do telefonu a spustit instalaci. V nastavení bezpečnosti musí být povolená instalace aplikací z neznámých zdrojů, ale to určitě máš, jinak by ti to nešlo vůbec nainstalovat.

Problém u takto stažených aplikací může nastat v tom, že nemusí být kompatibilní s telefonem (pokud stahuješ z GP, tak ti market automaticky nabídne aplikace přímo pro tvůj telefon). A pak jak už psal Puget, stažené aplikace z pochybných zdrojů můžou být problémové samy o sobě (špatná funkčnost, malware atd.). Zvlášť pokud se jedná o upravené hry apod. Pokud to po nainstalování nefunguje, moc s tím asi už neuděláš.

(Pravidla fóra pro všechny případy :) : viewtopic.php?f=12&t=2)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Odpovědět