[ROM] Emotion UI [ICS]
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: [ROM] Emotion UI [ICS]
Aktualizován odkaz ke stažení na verzi 2.1
Puget: Tak ji mužeš vyzkoušet
Puget: Tak ji mužeš vyzkoušet
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Jsem teď na oficiálním B952 GV sice se mi nelíbí, ale zůstanu u ni nějakou dobu jestli se mi nerozbije power tlačítko pro připadnou reklamaci.
Edit: mimochodem, když už chceš překládat changelog je lepší, když dává smysl a ne ho jenom prohnat překladačem.
Edit: mimochodem, když už chceš překládat changelog je lepší, když dává smysl a ne ho jenom prohnat překladačem.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Stáhnu to, rozbalím, ale co s tím dál? Rád bych si to hodil do svého telefonu, ale potřeboval bych nějaký návod jak to nainstalovat, jsem začátečník...Mám B952 GV a root
- Sailes251
- Zařízení: Huawei Ascend G-300
- Firmware: CyanogenMod 9.1 R10
- Operátor: o2
Musíš mať odblokovaný bootloader a musíš mať Recovery CWM a potom nahrať tú romku na sd kartu a cez CWM si ju už len nainštaluješ ale custom rom sa inštaluju v zabalené ( v rare )
Saválo Rytmus katéé
- Puget
Instalují se v zipu k dotazu, na fóru je tu návod na odemknutí bl (měl bys ho odemknout oficiálně, nebudeš mít problémy s 2g/3g) když si najdeš nějakou ROM co jsem tu postnul tak tam najdeš i odkazy.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Děkuji, potřeboval jsem vědět, co k tomu potřebuji, už na tom pracuji, jen by mě stále zajímalo to, jestli pak mohu přejít na oficiální ROM, kdybych chtěl například mobil prodat nebo reklamovat.
- Puget
Ano, hodíš do složky dload UPDATE.APP třeba FW B952 pak volume -a+ a power si telefon zaktualizuješ, nyní jsem taky na té oficiální B952, protože mi začíná blbnout power tlačítko, takže teď už jenom čekám kdy doslouží.
Jenom zopakuji, Bootloader raději odemkni oficiálně
Jenom zopakuji, Bootloader raději odemkni oficiálně
-
A když tam takhle hodím zpět například B952 odstraní se i root a cwm?
- Puget
Ale nejsem si jistý s bootloaderem. Na androidforu jsem četl, že se byl zamkne, ale tady mi bylo řečeno, že se nezamkne.