Přidej se

Rady pro androidovského začátečníka

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Re: Rady pro androidovského začátečníka

Příspěvek od michalkalensky »

Myslíš Hudba Play ? Ten používám jen na hudbu na ostatní mám mx player

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Přesně ten. Mimochodem, ptal se na hudební přehrávač.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

rekvy
Zařízení: Huawei Y300

Příspěvek od rekvy »

Nemůžu ty znaky nikde najít, prostě se mi nezobrazují... Ani v nastavení jsem nic nenašel...

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

V původní sms aplikaci to začne odečítat až 10 znaků před koncem,to znamená jakmile napíšeš 150 znaků,začne to odpočítávat do 160,pak se sms rozdělí a už to odpočítává dál 160/2 atd atd atd ..
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

balu

Příspěvek od balu »

Ahoj, chystám sa kúpiť Y300, bude to môj prvý smartphone. Zaujímalo by ma, je tam nejaká možnosť zakázať všetkým aplikáciam prístup k netu cez operátora (asi sa jedná o 2g/3g, houby sa vyznám)? Ale tak, aby sa dalo používať WiFi. Nechcem, aby mi to nekontrolovane ťahalo kredit.

Poprípade, existujú aplikácie, ktoré by fungovali ako akýsi firewall, tzn že ja sám by som určoval, ktorá aplikácia sa môže pripojiť a ktorá nie?

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Avast má firewall, ale je potřeba root.
Vypnout data můžeš v nastavení a nebo u operátora, buď na stránkách nebo možná i telefonicky u operátora.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Jimmy.Fox
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: B199
Operátor: T-M

Příspěvek od Jimmy.Fox »

Jestli dobře koukám, "mobilní datové přenosy" by jít vypnout měli.. Zaškrtávátko tam na to je.. Další možností je zakázat to přímo u operátora..

Vlczek
Zařízení: Huawei Ascend Y300

Příspěvek od Vlczek »

Jinak při spuštění si dej pozor. Automaticky je to nastaveno tak že je zapnutý datovy přístup. Pokud nemáš na to tarif tak spusť nejdříve bez simky. povypinej datový přenos, nastavi si potřebné a pak vlož simku a máš to v klidu. Aspoň já tak funguji a pro jistotu sem si smáznul i přístupový bod na net a jedu jen přes wifi

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Ty přístupový body mazat nemusíš,stačí jen data vypnout.Ale jinak máš pravdu,já to u sebe neřeším,pač mám net v paušálu,ale segře sem přehrával G300 a taky hned po najetí systému sms,že jí aktivovali internet na den :lol: .Tak 25kč v paušálu navíc ani nepozná skoro,ale mrčela pěkně :lol:
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Já jsem nejdřív používal jen vypnutí mobilních dat v nastavení telefonu. Ale při každém továrním nastavení se to obnovilo a hned po spuštění (než jsem stihnul najet do nastavení) to sebralo pár kaček. Tak jsem si nedávno úplně zakázal data u operátora a je to. :) A když se zároveň nechají v mobilu zapnutá mobilní data, tak se to na placený internet nepřipojí a bez problémů fungují MMS.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Odpovědět