B952 General Version - nový firmware
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: B952 General Version - nový firmware
A je tato ROM nejrychlejší z ICS romek ? Má někdo ? Spokojenost ?
Měl jsem ICS od Vodafone, ale 952 je o hodně rychlejší a hlavně použitelná. Trochu mi vadí ta lišta vyhledávání od google na každý obrazovce.
- slonzok
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Operátor: Vodafone
Ta lišta je všude,nebo jak to je?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Bohužel ano. Lišta je na každé ploše, ve všech oficiálních ICS pro G300. Jde sice vypnout (v aplikacích), ale zůstane po ní místo, které pak nejde využít.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
Aplikace, hry jedou v pohode?
-
- Firmware: B952
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, pořídil jsem si G300 B946 - volný prodej.. zatím jsem velice spokojen.. nikdy jsem ještě neměl mobil s Androidem tak by mě zajímao, jestli má cenu hned upgradnout firmware z 946 na 952.. případně jestli někdo bude vědět jaké změny v tom fw provedli.. dík
- Exp
Ahoj, vítej na fóru. O B946 bohužel není zatím moc informací, měl by být v telefonech od O2. B952 je ale podle reakcí oproti předchozím verzím rychlejší, má lepší správu paměti, hlasitější vyzvánění, je to čistý firmware bez přidaných aplikací, což je další plus. Údajně zatím nejlepší ICS pro G300. Navíc je to General Version, takže použitím by nemělo dojít ke ztrátě záruky. Kdybych měl já telefon z volného prodeje, tak bych přešel bez váhání na tuto verzi. Je možná lepší udělat to hned, než si vyladit telefon a pak to zase celé rozházet upgradem.
-
- Kontaktovat uživatele:
aha aha, takhle to je.. tak to asi hned dneska zkusím, otestuju a podělím se o poznatky děkuji... a jen takový návrh z mého pohledu nováčka.. mohly by tady být sepsané nějaké návody a postupy, aby nebylo třeba je hledat na jiném fóru
- Exp
Určitě, dej pak vědět jak to dopadlo a jestli tam najdeš nějaké rozdíly nebo zlepšení oproti B946.
Díky za nápad. Máš na mysli něco konkrétního? Co se týče těchto oficiálních aktualizací, v balíku od Huawei je vždy přiložený návod jak to provést. Návod na oficiální downgrade máme přeložený i do češtiny. Jediné co mě teď napadá, tak návody na root, neoficiální firmware, cwm apod. Každopádně zapojit se může kdokoliv a pokud někdo budete chtít sepsat jakýkoliv návod nebo postup, bude to jedině dobře.Lukin_GSi píše:mohly by tady být sepsané nějaké návody a postupy, aby nebylo třeba je hledat na jiném fóru
-
- Kontaktovat uživatele:
ano třeba root by byl fajn.. budu potřebovat změnit MAC adresu k vůli připojení na wi-fi, kterou máme ve škole blokovanou na seznam školních MAC adres.