Dobrý den, koupil jsem manželce Y300 .
Vše nastaveno vše v pohodě, jelikož já mám SGS 2 tak android už znám.
Ale stává se že má nastavenou hlasitost na cca max a vydané zvuky při nějaké události ( sms, Fcb, Whatsapp ) jsou přehrány jako při minimálním nastavení hlasitosti. Přitom při kontrole hlasitosti je v udaném stupni při nastavení. A ikdyž dám na max hlasitost tak hraje opravdu potichu než když předtím. Po restartu telefonu ( ne na rychlém zavedení ) je vše zase OK . Ale dneska mi psala že zase neslyší telefon po restartu zase OK.
ROM bez rootu a T.mobile nevím číslo ale aktuální
Kde může být chyba ? Nehádá se nějaké nastavení v aplikaci profily do toho jsem ale nějak nezasahoval a ani manželka ?
Děkuji za rady ....
Hlasitost upozornění.
Re: Hlasitost upozornění.
Ještě dotaz proč si telefon nepamatuje nastavení melodií . Upozorňují ze melodie ma žena nastavené z nabídky telefonu. Vždy se to da do základního nastavení.
- Standa2011
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: B197 My Custom
Těžko poradit. Mám taky od T-mobile a takový problémy co popisuješ nemám. Vůbec mě nenapadá v čem by mohl být problém. Jedině zkusit tovární nastavení.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Nepoužíváš třeba nějakou doinstalovanou aplikaci na profily, se kterou by se to mohlo hádat?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Ne nemá tam žena nic takového.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Jak už psal Standa, zkusil bych asi tovární nastavení. Smažou se tím ale uživatelská data z telefonu, takže před tím kdyžtak zálohovat. Pak to zkusit bez doinstalovaných aplikací, jestli to bude ok. Pokud by to nepomohlo, tak bude nejspíš chyba v samotném firmwaru.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)