Linka *077 automat je. A tam si naťukáš spojení na operátora a to už je normální člověk. Neplatí se nic.michalkalensky píše:a když se spojím s operátorem tak to už není automat?
A taky se nic neplatí?
Mobil.cz - nový virtuál s internetem "zdarma"
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Mobil.cz - nový virtuál s internetem "zdarma"
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nemá VF paušál a nemá aktivovanou službu Po svém,tam stojí pak přepojení na operátora 30kč (pokud tu službu ještě nabízej,ale já to tak mám)
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Nyní jako novinka je Smartphone za vysvědčení
http://www.mobil.cz/objednavka-telefon.aspx
http://www.mobil.cz/objednavka-telefon.aspx
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Moje vysvědčení není zrovna něco za co bych měl dostat mobil. Ale sám jsem rád, že nemám žádnou 4.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
osobně bych byl rád kdybych takové telefony nedostal (vyjímka Huawei Ascend G600)
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Jako zas nějaká extra nabídka to není,5690kč za ascend G600 s 600kč kreditem,když kolem 5tis koupíš G600 v e-shopech ne aj?
Samsung Galaxy Note 9
-
já jsem vodafone předběžně informoval o tom,že se odnich chystám odejít,že mají vše předražené a tady vám skopíruji náš rozhovor
- Spoiler: zobrazit obsah
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Ta jejich nabídka na to, aby si tě tam udrželi není taky k zahození (60 min. zadara do Vodafone).
Měli bychom je více takhle vydírat, aby nám dávali "speciální" nabídky, alespoň je vidět, že to jde, akorát, že se jim nechce, aneb. Oni tyto služby využívají, ikdyž jsou takto drahé, proč je tedy nenechat.
Měli bychom je více takhle vydírat, aby nám dávali "speciální" nabídky, alespoň je vidět, že to jde, akorát, že se jim nechce, aneb. Oni tyto služby využívají, ikdyž jsou takto drahé, proč je tedy nenechat.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
puget jak to máš ty?
Taky budeš přecháze jinám?
Já o tu jejich mabídku nestojím!! Je k pro mě k ničemu já provolám 200 ,- za 3-4 měsíce A vodafone má jenom máma a ségra
Taky budeš přecháze jinám?
Já o tu jejich mabídku nestojím!! Je k pro mě k ničemu já provolám 200 ,- za 3-4 měsíce A vodafone má jenom máma a ségra