Hledám offline geocaching
Re: Hledám offline geocaching
Ty asi geocaching dlouho nedelas, co? Kesky z cele republiky bys pravdepodobne do mobilu ani nenacpal. A nastaveni hledej pod slovem Nastaveni, nevim, jak jinak ti to mam popsat.
-
- Neregistrovaný uživatel
abych řekl pravdu tak jsem s keškama ještě ani nezačal A začnu od zítra
Jo dobře díky a takže když budu někde kde není wifi tak si budu muset doma dát pár kešek do offline ? Jinak to nejde?
Jo dobře díky a takže když budu někde kde není wifi tak si budu muset doma dát pár kešek do offline ? Jinak to nejde?
Spravne. Pokud nemas data, proste se dopredu podivas, kam pojedes a stahnes si kesky pomoci c:geo do mobilu. Pak uz data v terenu nepotrebujes. Nema vyznam to delat ve velkem a dlouho dopredu, kesky se meni, zaviraji, kde dnes je, za tyden uz byt nemusi a naopak, zitra muze byt nova tam, kde dnes zadna neni.
- Jardatrek
- Zařízení: Huawey ascend Y300
- Operátor: Vodafone
Tady jsi mě špatně pochopil, GARMIN je turistická navigace a ne aplikace pro android .michalkalensky píše:
mužeš mi dát odkaz ke stažení na play? Ono těch garmin tam je víc a já nevím,který myslíš
Huawei ascend Y300
-
a kdybych si stáhnul ty offline mapy a pak bych měl třeba internet v mobilu tak by mě to pak užíralo data jenom za to,že se zobrazují ty kešky? Ale za mapy by to mb nežralo,že ne když bych je měl sztažené pro offline?
-
ale vtom c:geo nemužu najít v nastavení kde bych zadal tu cestu ktěm offline mapám Kde to sakra je?
- Jardatrek
- Zařízení: Huawey ascend Y300
- Operátor: Vodafone
Tady máš odkaz na zajímavé počtení které by ti jako začátečníkovi mohlo pomoct
http://www.svetandroida.cz/geocaching-n ... eni-201211
http://www.svetandroida.cz/geocaching-n ... eni-201211
Huawei ascend Y300
Co treba Nastaveni - Slozka s offline mapami? Hele, nedelas ty si z nas trosku prdel?michalkalensky píše:ale vtom c:geo nemužu najít v nastavení kde bych zadal tu cestu ktěm offline mapám Kde to sakra je?