Samozřejmě si na všechny modely telefonů G300,Y300 a G510 mužete stáhnout všechny aplikace ale některé vám nepůjdou a to zejména na starším modelu G300!!
Jj vím na tyto app taky myslím Musite počkat !
A kam bych to měl dát mělo by se tady založit nějaký téma kde by byli příspěvky který se hodí do všech sekcí fóra!!!
Tak jedná se o aplikace tak do aplikací?Nebo když už to máš takhle,že pro každej telefon zvlášt,tak máš dat jen ty aplikace,který v telefonu jsou.Protože to co je v Y300 neplatí pro G300.
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
Jenom takový menší návrh, možná by bylo lepší dávat ke každé aplikaci odkaz, aby se např. kvůli jedné aplikaci kterou by někdo potřeboval, nemusel stahovat rovnou celý balík.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Tak udělat jeden celý balík a pak ještě ke každé aplikaci odkaz
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).