úložiště
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: úložiště
Tak já když jdu do té složky dcim a tapnu třeba na nějakou fotku tak mě to hází rovnou do galerie. Jestli to má jinak tak tam má možná nějaký bug.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Zařízení: SAMSUNG GALAXY S4 m.
- Firmware: stock
- Operátor: T-mobile
Jenže když jdu do té složky, tak tam jsou další čtyři složky ve kterejch nic nevidím, ale ve win do ukazeje že je tam 700MB dat.
- Puget
Takže ty je dokážeš otevřít ale nic v nich není?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Ne není jsou prázdné, nemáš náhodou root?
Jinak jak jsem dal jako hlavní úložiště SD kartu, tak se mi po restartu rozházely ikony .
edit.: teď mi zmizely ikony úplně
Jinak jak jsem dal jako hlavní úložiště SD kartu, tak se mi po restartu rozházely ikony .
edit.: teď mi zmizely ikony úplně
- Puget
Ale ty ikonky jsou tam stále všechny ne? To bude spíše tím emotion ui. (imho)
To, že je to prázdné jsem myslel tak, že to otevřeš a není tam nic na co bys mohl tapnout.
Rootu jsem se zbavil cca. před měsícem.
To, že je to prázdné jsem myslel tak, že to otevřeš a není tam nic na co bys mohl tapnout.
Rootu jsem se zbavil cca. před měsícem.
-
Jak jsem psal před chvílí, tak ty ikony, které se rozházely ze složek, teď i zmizely.
Teď zase mám přístup do DCIM a do složek se soubory (ale se soubory nic nejde dělat ). Tak nevím co s tím je. A u Swiftkey mi nenačetly jazykový balíčky .
Teď zase mám přístup do DCIM a do složek se soubory (ale se soubory nic nejde dělat ). Tak nevím co s tím je. A u Swiftkey mi nenačetly jazykový balíčky .
- Puget
Páni... v tom je teda maglajs. Já bych zkusil tu swiftkey přeinstalovat a balíčky by si to snad mělo stáhnout samo do pamněťovky, nebo je zkusit přesunout.
-
Změnil jsem zpět výchozí úložiště na interní a většina programů je zpět, některé se nezobrazily. Asi to vidím na odinstalování všeho a musel bych to znovu nainstalovat na sd kartu. Co myslíte?
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Ono je lepší přepnout to uložiště z interního na sd hned na začátku než cokoliv instaluješ.Mě to pak taky dělalo bordel,když sem to přepl a měl sem plnej mobil aplikací.Já bejt tebou tak si zálohuju co potřebuješ a udělám tovární nastavení,pak jako první nastavím výchozí uložiště na SD a pak bych instaloval,nebo obnovil aplikace.A ke cložce DCIM,u mě zabírá taky hodně,ale ve složkách mám fotky co sem vyfotil,náhledy atd a vše vdím a můžu mazat.
Aaaaaa příspěvek číslo 1000
Aaaaaa příspěvek číslo 1000
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
Zálohu aplikací kromě chromu asi mám. Jinak jak se dělá ta obnova továrního nastavení?