úložiště
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: úložiště
Já mám kartu sandisk a když ji zaplnim tak mi začne též blbnout mobil.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Zařízení: SAMSUNG GALAXY S4 m.
- Firmware: stock
- Operátor: T-mobile
Já naní nemám ani 2GB z 32GB.
edit.: Po restartu mobilu se zase ikony objevily na nových plochách
edit.: Po restartu mobilu se zase ikony objevily na nových plochách
-
Mám tedy koupit jinou kartu, nebo ne? Když jo, tak mi napište jaká je nejlepší značka a třída. Díky
edit.: karta se pořád odpojuje. Může mi tedy někdo poradit jakou kartu, díky.
edit.: karta se pořád odpojuje. Může mi tedy někdo poradit jakou kartu, díky.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Jak už jsem psal, já bych bral Kingston. Vyber podle požadované velikosti a je to. Já mám 4GB a stačí mi bohatě na všechno.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Jimmy.Fox
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: B199
- Operátor: T-M
Se značkou kingstone souhlas, tuším že dává doživotní záruku.. Třída rychlosti by neměla být nějak nízká, ale tuším že tam mám jenom čtyřku a stačí to.. Znát by to mohlo být asi jenom pokud budeš používat nějakou náročnější aplikaci nainstalovanou na kartě.. Chceš-li mít jistotu, osmička by snad měla být dostatečně rychlá na vše co budeš potřebovat. Co se týče kapacity, záleží, co na ni všechno dáš.. Já mám 16gb a mám volný 1 gb.. Ale mám tam nějakej filmek, mrak hudby, pár obrázků.....
-
- Neregistrovaný uživatel
Já mám Kingston 8gb Class 4 a ta rychlost mi stačí ale spíše mě nestačí pamět protože mám na kartě hry co zabírají každá okolo 2gb
-
Takže tato by mohla být dobrá http://www.alza.cz/kingston-micro-sdhc- ... a.cz#popis?
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím,já mám od A-Data 16gb class10 a nestěžuju si. předtím sem měl od A-Data 8gb class6 a taky v pohodě,tu má ted mladá a funguje furt dobře.I externí HDD mám od A-Data a žádnej problém
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
Nakonec jsem si koupil před týdnem tu Kingstom class 10, ale 16GB. Jak je možné, že i u této karty se mi zpřeházeli ikony ze složek?
-
- Neregistrovaný uživatel
Mě se to stává taky ale jenom když ho přpojím k netbooku U pc a notebooku se mi to nestává!
Včera jsem byl u vietnamců a měli tam Micro SDHC 16 gb za 159 ,- co si o tom myslíte ? A ještě tam měli tu samou za stejnou cenu akorát 2 gb
Asi si nevzaly brejle !
Včera jsem byl u vietnamců a měli tam Micro SDHC 16 gb za 159 ,- co si o tom myslíte ? A ještě tam měli tu samou za stejnou cenu akorát 2 gb
Asi si nevzaly brejle !