Zaostření fotoaparátu
-
- Neregistrovaný uživatel
Zaostření fotoaparátu
Máte taky problém že, když chcete něco vyfotit tak to vypadá dobře a pak jak to vyfotíte tak to máte trošinku rozmazanější než, když se na to divali před focením ?
Re: Zaostření fotoaparátu
Ano, u verze GB. Nepomáhá žádná aplikace.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Taky tak. Je to ale jen náhled, na kvalitu samotné fotky by to nemělo mít vliv. To stejné mi dělá i kompakt (Olympus).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: huawei ascend g300
- Firmware: 2.3 GB b894
[quote="skypepalo"]Ano, u verze GB. Nepomáhá žádná aplikace./quote]
to si lent y myslis ze nieje aplikacia...
apka sa vola camera zoom fx sam ju pouzivam na tomto huawei ascend g300 a mam gb a fotky ktore stym fotim napr vskole text stabili su uplne ostre a fotky ktore som fotil tiez text s vstavanou appkou fotoaparat v huawei ascend g300 boli rozmazane...
takze riesenie je camrea zoom fx
***ta neostrost je sposobena tym ze nema hw spust fotaku a tak ked tuknes na display je male trhnutie a to prave riesi tato apka...
to si lent y myslis ze nieje aplikacia...
apka sa vola camera zoom fx sam ju pouzivam na tomto huawei ascend g300 a mam gb a fotky ktore stym fotim napr vskole text stabili su uplne ostre a fotky ktore som fotil tiez text s vstavanou appkou fotoaparat v huawei ascend g300 boli rozmazane...
takze riesenie je camrea zoom fx
***ta neostrost je sposobena tym ze nema hw spust fotaku a tak ked tuknes na display je male trhnutie a to prave riesi tato apka...
Je pravda, že tuto apku jsem nezkoušel, ale pomrkával po ní a čekal jsem, zda mi ji někdo navrhne. Proto jsem ji koupil, je ted ve slevě, zitra to prubnu, jak to fotí. V marketu jsou na to nějaké nástavby, stojí některá za zkoušku?
-
- Zařízení: huawei ascend g300
- Firmware: 2.3 GB b894
nadstavbu nemam tak ti stym neporadim :d mam iba zakladnu camera zoom fx
-
Stačí vypnout automatické zaostřování a je po problému a fotky jsou o hodně ostřejší.
-
jinak doporučuji zkusit aplikaci CameraMX - neskutečný, myslel jsem si že mám vadnej kus, ale ty fotky který z Y300 lezou díky týhle apce, super!