jízdní řády
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: jízdní řády
Jo a ten vývojář se jmenuje circlegate, kdybys náhodou hledal tu složku. Zkus to nějak přepsat nebo tak něco jestli se to nějak podaří.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
čau borci, tak cg tranzit už od nové verze nejde prodlužovat... Je tu jedna možnost, jak na to . Kdo bude chtít, tak si napiště PM Postnul bych sem link, ale myslím, že je to proti pravidlům, takže radši přes tu SZ
- Puget
Já jsem včera v noci našel pár starých záloh na SD kartě, když jsem ji promazával, jen tak mimochodem smazal jsem z interní i SD celkem asi 4 GB , zpět k tématu, našel jsem tam asi 3 .apk zálohy toho cg transitu resp. verzi 1.2.0 a na té jsem normálně stáhnul ty jízdní řády atd. fungovalo to... prostě fajn. Napadlo mně ještě s těmi soubory jít zpátky na tu novou, ale tam to stahovalo a nakonec to zase napsalo, že už mi to vypršelo, takže jsem zase na té staré, dá se to vydržet.
Píšu to ve spěchu, doufám, že se to dá pochopit.
Píšu to ve spěchu, doufám, že se to dá pochopit.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
jj to je přesně ten jediný způsob, kterým to jde. Kdyby někdo němel tu verzi 1.2.0, tak napište a já vám ji rád upnu ¨. Stačí odinstalovat stávající a nainstalovat 1.2.0 a pak jedete znova jako za stara
- Puget
Jen tak náhodou, nepřišel jsi na to, jak ty nové verze poznají, že jsem tam už měl ty trial mapy?
je tam prý nějaká ulitka od té verze 2.1, která při první spuštění pošle veškere info o mobilu, abys tam už nikdy znova nemohl použít tu trial verzi
- Puget
Takže tomu jde jenom předejít maximálně před instalací toho CG transit? (Zakázat aplikaci práva třeba na nějaké zjišťování info o mobilu nebo co to vůbec má za práva).
Zkusím někdy udělat tovární nastavení a smazat i interní paměť pak se starou paměťovou kartou kde CG tranzit nemám ho tam stáhnout jestli se něco náhodou neschovává v kartě nebo interní paměti.
Zkusím někdy udělat tovární nastavení a smazat i interní paměť pak se starou paměťovou kartou kde CG tranzit nemám ho tam stáhnout jestli se něco náhodou neschovává v kartě nebo interní paměti.
-
- Neregistrovaný uživatel
rekvy: mohl by jsi mě prosím poslat ten odkaz na tu starší verzi kde to funguje'? Díky
- Puget
Jestli chceš můžu ti to upnout na ulož.to.
Aneb poučení: „Zálohovat, zálohovat a znova zálohovat." opravdu se vyplatí.
Aneb poučení: „Zálohovat, zálohovat a znova zálohovat." opravdu se vyplatí.