Přidej se

stredisko zprav

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
natalie l
Neregistrovaný uživatel

stredisko zprav

Příspěvek od natalie l »

Ahoj chtěla bych se zeptat kde je středisko zpráv na. Huawei ascend Y300 díky moc

(EDIT: Téma přesunuto z "Huawei Ascend G300 - Problémy a řešení" do "Huawei Ascend Y300 - Problémy a řešení". EXP)

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Re: stredisko zprav

Příspěvek od Puget »

Co se myslí tím "střediskem zpráv"?
Jo a máš to napsané v G300 -> měla jsi to dát do skupiny Y300. Jenom taková formalita.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

natalie l
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od natalie l »

Je tím myšleno že mi nejde posílat zprávy a když to chci napravit aby šli posílat tak mi řekli ať jdu dovstřediska atd.... ale problém je že nemohu najít středisko zpráv neví kde ho v Huawei ascend Y300 najdu ????

Puget

Příspěvek od Puget »

To ti řekl operátor nebo kdo?

U G300 jsem snad jedinou zmínku o nějakém středisku našel v - aplikace na posílání těch SMS/tlačítko menu/nastavení/ a tam jsem našel nějaké číslo SMS střediska. Když na to tapnu tak mi to vyhodí jenom nabídku na změnění toho čísla.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

natalie l
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od natalie l »

Ano operátor :) ano přesně tak já potřebuji změnit to číslo ale nemohu prostě najít to středisko zpráv :(

Mr.Oizo
Zařízení: Huawei Nova 3

Příspěvek od Mr.Oizo »

tak já u G300 ho mám v nastavení pak SMS a MMS a zhruba uprostřed je číslo SMS střediska.

Puget

Příspěvek od Puget »

Zapni tu aplikaci na odesílání SMS atd.

Obrázek

Dej menu (senzorové tlačítko) pak nastavení
uploadfromtaptalk1372872930349.jpg

A tam je cca. Uprostřed to středisko.
uploadfromtaptalk1372872991289.jpg
Doufám že jsem sem nahrál správné obrazky ve správném pořadí a nějak koukatelne protože mi přitom došel limit nahrávání obrázku na tapatalku :D

E: dal jsem to do správného pořadí.

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

Puget: Máš hezké hodiny na hlavní obratovce! ;) Kde jsi je vzal? :lol:

Puget

Příspěvek od Puget »

Aplikace digi clock. Zdarma ke stažení na Google play. Jsou to moje nejoblíbenější hodiny :) (s fontem roboto bold).

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

je jich tam nějak hodně https://play.google.com/store/search?q= ... ock&c=apps mužeš mi dát odkaz,který jsi myslel ty? ;)

Odpovědět