Aplikace na svícení bleskem
- Punkevník
- Zařízení: Asus Zenfone 2
- Operátor: Kaktus/Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aplikace na svícení bleskem
To jsem rád
Siemens A35 > Siemens M55 > Sony Ericsson K320i > Samsung S5230 > Huawei Ascend G 300 > ZTE Blade L2 > Asus Zenfone 2 > Honor 9
Zdarec všem,
mám/firmou povinně přiděleného/ "chytráka" Huawei G300/U8815. Nikdy jsme si s tou bednou moc nerozuměli,nevím jestli náhodou není chytřejší až přemoudřelý... Po cca 3 měsících provozu jsem na něm měl rád už jen FM radio a aplikaci "Svítilna-Tiny Flashlight". Problémy s nespolehlivostí řešil zaměstnavatel přeinstalací systému na verzi 4.0.3 Co se firemních aplikací týče stojí to stále za "psí pšouk",nicméně už ten chytrolín čínskej alespoň sám od sebe nevolá ve tři ráno kolegům a neposílá SMS typu "portžvgrrrrrrtzough!25lšlššlšlšě"...
Problém je,že po přeinstalaci nemám v nabídce ani FM radio,natož aplikaci na svícení. Snažil jsem se ji(svítilnu) opětovně stáhnout z Google-play,leč marně. Hláška:aplikace je již nainstalována. Při pokusu o instalaci podobného produktu(LED-kapesní svítilna a LED-light) jsem se dozvěděl,že "Aplikace bude brzy nainstalována" Leč-nic.
Předpokládám,že chyba bude mezi židlí a klávesnicí - ale kde? Podotýkám,že stahuju přes PC s "Chujáhejem" připojeným k compu USB kabelem. Za každou radu předem děkuje typická lama... S62
mám/firmou povinně přiděleného/ "chytráka" Huawei G300/U8815. Nikdy jsme si s tou bednou moc nerozuměli,nevím jestli náhodou není chytřejší až přemoudřelý... Po cca 3 měsících provozu jsem na něm měl rád už jen FM radio a aplikaci "Svítilna-Tiny Flashlight". Problémy s nespolehlivostí řešil zaměstnavatel přeinstalací systému na verzi 4.0.3 Co se firemních aplikací týče stojí to stále za "psí pšouk",nicméně už ten chytrolín čínskej alespoň sám od sebe nevolá ve tři ráno kolegům a neposílá SMS typu "portžvgrrrrrrtzough!25lšlššlšlšě"...
Problém je,že po přeinstalaci nemám v nabídce ani FM radio,natož aplikaci na svícení. Snažil jsem se ji(svítilnu) opětovně stáhnout z Google-play,leč marně. Hláška:aplikace je již nainstalována. Při pokusu o instalaci podobného produktu(LED-kapesní svítilna a LED-light) jsem se dozvěděl,že "Aplikace bude brzy nainstalována" Leč-nic.
Předpokládám,že chyba bude mezi židlí a klávesnicí - ale kde? Podotýkám,že stahuju přes PC s "Chujáhejem" připojeným k compu USB kabelem. Za každou radu předem děkuje typická lama... S62
Kdybys tolik času, co psaní tohoto příspěvku, věnoval čtení návodu, vešel by ses tady s dotazem do dvou řádků.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Sagitt: Jestli ti tam chybí aplikace na rádio, tak tady je odkaz ke stažení toho originálního: viewtopic.php?f=4&t=155&start=140#p1498
Svítilnu nainstaluješ normálně z Google Play. Zkus ten Tiny Flashlight a nebo na G300 funguje taky bez problémů svítilna vestavěná v aplikaci Power Toggles. Můžeš si tam udělat buď widget na plochu nebo si ji dát rovnou jako tlačítko do stahovací lišty.
Svítilnu nainstaluješ normálně z Google Play. Zkus ten Tiny Flashlight a nebo na G300 funguje taky bez problémů svítilna vestavěná v aplikaci Power Toggles. Můžeš si tam udělat buď widget na plochu nebo si ji dát rovnou jako tlačítko do stahovací lišty.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Soráč,ale tvůj příspěvek je ještě míň obsažný,než ten můj. Asi víš,proč máš Homera Simpsona v oblibě...policak píše:Kdybys tolik času, co psaní tohoto příspěvku, věnoval čtení návodu, vešel by ses tady s dotazem do dvou řádků.
Díky za radu-zkusím bez PC,přímo z mobilu.Exp píše:Sagitt: Jestli ti tam chybí aplikace na rádio, tak tady je odkaz ke stažení toho originálního: viewtopic.php?f=4&t=155&start=140#p1498
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Bleskem svítím přes Notification Toggle - v liště mám ikonku na svícení.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).