Přidej se

Projektor pro Váš smartphone :)

Libovolný pokec na jakékoliv téma
Jozef35

Re: Projektor pro Váš smartphone :)

Příspěvek od Jozef35 »

Si to dobre nazval. Ze pokus na hodinu fyziky. Na podobnom principe pracuje projektor, ale kedze intenzita svetla klesa so stvorcom vzdialenosti , v praxi je to vhodne iba na tu hodinu fyziky.
Ked som bol maly, tak som tiez vymyslal perpetum mobie.

Pavel
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4
Operátor: Kaktus

Příspěvek od Pavel »

mitsuu84 píše:Bys mohl udelat video jak to "promítá" nebo fotku obrazu na zdi :-) A na jakou vzdalenost to funguje? ..Jinak dik za vyzkouseni a info ;-)
Fotku nahodím kdyžtak zítra. Ona ta vzdálenost je různá. Když je to dál ode zdi tak je obrázek menší a naopak. Posouváním mobilu v krabici se obraz jakž takž zaostří :lol:
Fotka v normální poloze se promítne na zeď hlavou dolů(otočená o 180 stupňů).

to romco444: to já vím, jen teď nemám doma tu sponku :lol:
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

syntaxicek

Příspěvek od syntaxicek »

Já už to zkoušel, fakt bída :D promítá ale kvalita fakt naprd.

Pavel
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4
Operátor: Kaktus

Příspěvek od Pavel »

Tak fotku bohužel nenahodím. Zkoušel jsem to digitálem, ale bez blesku není obrázek téměř vidět a s bleskem je jen bílá zeď :lol: Jinak jak psal Syntaxicek je to bída, je to dobrý jen jako pokus a taková menší machrovinka, ale praktické využití žádné. Hlavně ten nejlepší obrázek co se mi podařil na zeď udělat nebyl o moc větší než na displeji telefonu :lol:
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

Odpovědět