Telefon pro dceru 2000-3000 Kč
Re: Telefon pro dceru 2000-3000 Kč
Tak zatím jsem nalomen pro SONY Xperia E4 ještě vyzkouším v Tsbohemia srazit cenu z 2990 na 2690 Kč.
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Huawei Y550 ci lenovo A536 ty jsou na svou tridu a prachy pravdu podarene.
Xperia E4 byt ma tedy mediatek ale never tem kecum co se o nich traduji po netu, to uz davno neplati snad drive dnes jsou naprosto v poho se jevi velmi dobre sony se pochlapilo, za ty prachy lepsi asi nekoupis/te, pokud se dcer bude libit jako ze se omnibalance styl libi vetsine vcetne holek a v bile, neni co resit a bezte do ni.
Xperia E4 byt ma tedy mediatek ale never tem kecum co se o nich traduji po netu, to uz davno neplati snad drive dnes jsou naprosto v poho se jevi velmi dobre sony se pochlapilo, za ty prachy lepsi asi nekoupis/te, pokud se dcer bude libit jako ze se omnibalance styl libi vetsine vcetne holek a v bile, neni co resit a bezte do ni.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
Tak jsem tedy nakonec vybral Sony Xperia E4 a mám objednáno na tsbohemia.cz za 2690 Kč kdy my vyšli vstříc a cenu my snížily na takovou co jsem nalezl u konkurence tak celkem -300 a poštovné zdarma.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Dobrá volba a to snížení ceny taky fajn. Pak dej vědět, jestli je tam notifikační dioda. Ale to už tady v tématu o E4: viewtopic.php?f=91&t=4214
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Androidě
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to je slusnej kauf, za 2.7 kačkač dobre, gratuluji a at slape k plne spokojenosti slecne.
Me se pravda ten novy omnibalance styl xperie jestli se to ob nazvya, moc nelibi, moc oblazkovite snad vic nez tamtung a hlavne bije do oci, aspon na fotkach, ten dudlik, tedy zap. tlacitko, ale verim ze se dceri libit bude v realu, on mi totiz jako telefon pro neznou rucku, tak trochu pripada, pak napis do prislusneho tematu sve resp. jeji, zkusenosti.
Me se pravda ten novy omnibalance styl xperie jestli se to ob nazvya, moc nelibi, moc oblazkovite snad vic nez tamtung a hlavne bije do oci, aspon na fotkach, ten dudlik, tedy zap. tlacitko, ale verim ze se dceri libit bude v realu, on mi totiz jako telefon pro neznou rucku, tak trochu pripada, pak napis do prislusneho tematu sve resp. jeji, zkusenosti.
Mě osobně se tento tvar také moc nezamlouvá ale tel. není pro mě Holce se tel. líbí a je spokojená. Pokud se my dostane do ruky na delší dobu testování napíšu poznatky. Co se týče Tsbohemia tak mě také překvapily. Několikrát jsem zkoušel cenu srazit ale málokdy se ozvaly.
- Androidě
- Kontaktovat uživatele:
Tak treba meli poslednich par kusu a z nejakeho duvodu kvuli pohybu ceny u dalsich co dovezou, se jich chteli zbavit kdo vi...netusim.
Ja u nich nikdy nekupoval, mam to sve ale jak na co: CZC,Alza,Datart,Mironet a jeste jedna na praze 10 v ulici blizko just. palace ale nevybavim si nazev...jo Softcom, ty mivaji hodne zajimave ceny a ne kratkodobe.
Ja u nich nikdy nekupoval, mam to sve ale jak na co: CZC,Alza,Datart,Mironet a jeste jedna na praze 10 v ulici blizko just. palace ale nevybavim si nazev...jo Softcom, ty mivaji hodne zajimave ceny a ne kratkodobe.