uplny unroot
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Re: uplny unroot
Jasně ale to bych zase posloupnost tématu a odpovědi naboural...nechám to radši takhle ne? nebudu hrát mrtvýho brouka, nebo všechno vím všechno znám, vod všeho mám klíče, chybami se člověk učí a jsem rád že díky tomuhle tématu, jsem zase o něco chytřejší.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Příspěvek zůstává na svým místě i po úpravě
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Puget
Příspěvek zůstává na svým místě i po úpravě
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Tak jasne pak by ale i exp musel tu reakci upravit ne? Uvidim no...
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tak on stejně kdyby někdo udělal tovární nastavení kvůli odstranění rootu, tak zjistí že to nepomohlo a bude číst dál.
Tohle vyzkoušené nemám, ale je to docela dobrej nápad. Ten balíček se dá nainstalovat na hodně verzí, takže je pravděpodobný, že by to prošlo. Až to někdo zkusíte, tak dejte vědět.Puget píše:Jen mě tak ještě napadlo, kdyby se použil downgradový balíček z B958 dalo by se jít na jiný FW i přesto, že IMEI zůstalo stejný? př. 894 -> 952? Zkoušel to někdo?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
Tak by si alespoň ušetřil pár minut a nedělal si zbytečné naděje. Každopádně lidé by se měli naučit používat to okénko hledat... ušetřili by si spousty času.Exp píše:Tak on stejně kdyby někdo udělal tovární nastavení kvůli odstranění rootu, tak zjistí že to nepomohlo a bude číst dál.