Přidej se

Přechod z verze 952 zpět na 937 kvůli downgradu na 2.3.7

Oficiální firmwary, custom ROM, kernely ap.
karelpotuznik
Neregistrovaný uživatel

Re: Přechod z verze 952 zpět na 937 kvůli downgradu na 2.3.7

Příspěvek od karelpotuznik »

Ale zas znát nějakýho machra tak mu stopro řeknu ať mi to udělá... GB byl na g300 prostě nejlepší.. B952mam už nějakou dobu, ale každej den mě telefon odrazuje víc a víc. Po každý když ho vezmu do ruky, něco mě naštve..furt se všechno seká, zamrzaj i obyčejný aplikace např. kontakty, nebo prostě spadne celej spouštěč..volná ram se pohybuje okolo 20 MB a to nemám spuštěný nic! Aplikace který ukončim se stejně pak zapnou samy a běžej na pozadí... prostě pokud to shrnu tak ICS je na tomhle telefonu nepoužitelnej...zvolil jsem ho z jedinýho důvodu - a to že se mi líbil jeho novější vzhled, ale myslim že teď mít GB tak sem s celym telefonem zase nad míru spokojenej :)

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

20 MB? jseš si jistý, že máš B952 GV? spíše to vypadá na 935 nebo 937 ze které downgrade jde.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Bohužel z té B952 to oficiálně nejde. Oficiální downgrade je nadstandard, který málo kdo umožňuje. Huawei v tomto vyšel vstříc nespokojeným uživatelům s prvními verzemi ICS, které měly chyby (B936 a B937). Z jiných to bohužel nejde. Jedině neoficiálně. Když se ale dodrží postup, jde to hladce.

Jinak těch 20 MB spíš vypadá na C02B952, což je verze od Vodafonu (dostupná přes OTA). Je skoro stejná jako B937. Od B952 General Version se liší.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

karelpotuznik
Neregistrovaný uživatel

jo, je to C02B952.. já nevěděl že to je něco spešl od vodafonu, myslel jsem že to je normálně general.. jde to z C02B952 nějak updatnout na general version?

karelpotuznik
Neregistrovaný uživatel

pochopitelně bez ztráty záruky... žádnou aktualizaci mi to nenabízí :/

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Z C02B952 to přes OTA na B952 General Version nejde. Musíš si stáhnout aktualizační balíček od Huawei, dát ho na kartu a spustit instalaci. Tady je téma,v prvním příspěvku odkaz na stažení a pak dole na první stránce je postup:

viewtopic.php?f=4&t=155

Jedná se o oficiální firmware přímo od Huawei, takže bez ztráty záruky.

Případné dotazy k aktualizaci už směřuj prosím přímo do tématu s B952 GV. Ať to tady není zbytečně 2x.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

karelpotuznik
Neregistrovaný uživatel

ale tam v seznamu těch verzí, z kterých je možný to aktualizovat ta moje není :?

Puget

Příspěvek od Puget »

Sice není, ale z vodafonskyho b952 by to jít mělo.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

karelpotuznik
Neregistrovaný uživatel

nooo..když myslíš.. tak jdu na to :) při nehoršim si zkurvim telefon. v poslední době by mě to ani nepřekvapilo

Puget

Příspěvek od Puget »

Jestli se upgrade nepovede tak se telefon nabootuje do verze kterou jsi tam měl předtím, čili B952 od vodafone.

Odpovědět