Přidej se

Viber

Android fórum, obecná diskuze, novinky, zkušenosti
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Re: Viber

Příspěvek od mitsuu84 »

Novinky ve včerejší verzi:
• Podpora úplně nové aplikace Viber Desktop pro systémy Windows a MacOS!
• Přepojujte probíhající hovory mezi aplikací Viber v systému Android a aplikací Viber v systémech Windows nebo MacOS
• Uživatelské rozhraní bylo upraveno, aby ladilo s nejnovějším prostředím systému Android
• Posílejte přátelům zprávy s videem
• Zdokonalení hlasového modulu
• Nové stylové nálepky
• Zvýšený výkon
• Aplikace Viber je nově lokalizována do následujících jazyků: švédština, turečtina, korejština a nizozemština

A přitom na ascendu G300 B935 ta nová verze funguje.Takže mě napadá jen zrada v androidu 4.1
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

to taky není v češtině :(

xondrax
Zařízení: Xiaomi RedMi Note 3 SE
Firmware: Miui v9 CZ/SK

Příspěvek od xondrax »

@michalkalensky:co na tom starsim Viberu potrebujes cesky?!?zadny velky nastavovani neni potreba-stejne neni co,na starym si ani vyzvaneni nemuzes nastavit...cestina ve Viberu je az od nove verze.

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

mitsuu84 píše:Zkus na facebooku Huawei Device cz/sk , nebo Huawei ascend Y300 (můžeš tam psat česky,jeden admin je čech).A nebo se zeptat u O2,kdy plánují update na Y300 a nebo zkus ofiko web Huawei a napsat jim tam.Možností je plno.
Takjsem napsal všem a zatím odepsalo O2 a toto: :D

Dobrý den,
Tento dotaz směrujte prosím na společnost Huawei nebo autorizované servisní středisko výrobce.

Exp

Příspěvek od Exp »

Podle mě s tímto Huawei moc nepomůže. Bude to problém přímo nové verze Viberu. Pokud starší verze funguje bez problémů, měli by tu novou spravit, aby fungovala taky.

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Já myslím že to je problém v huaewei právě,protože update z B182 na B190 má hlavní opravu Bug se zvukem atd ve viberu.A nebo je chyba na obou strnách,i když bejt to chyba v aplikaci,proč by huawei vydávao opravnej balík na to.A s mikrofonem maj problémy lidi i u skypu co sem koukal a vypadává jim i u hovorů.

Pokud máte root,našel sem toto v build.prop: ro.config.dualmic = true (false) (zkuste pro ty, kteří používají Viber a měl problémy s mikrofonem).
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Exp

Příspěvek od Exp »

Jedině že by měli něco přímo ve firmwaru. Je pak ale divný, že starší verze Viberu funguje v pořádku. :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

To jo,ale michalkalensky psal na huawei ,že má problém s viberem,resp s mikrofonem a odepsali mu "Hi. This problem is resolved in version B190, but not your B178 version. Please tell us your C product version code. Thanks.".Takže to je spíš vadou FW dle mě
Naposledy upravil(a) mitsuu84 dne 19. 6. 2013 7:11, celkem upraveno 1 x.
Samsung Galaxy Note 9

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

no já jsem jim odepsal C00 a zatím mě nic neodepsaly :(

Odpovědět