GoClever Quantum 4
Re: GoClever Quantum 4
Ahoj,
Tak mi dosel, este sem ho nezkoumal extra, jen sem to nastavil a ten kupon na skyzone tam samo mam, byl pod tou folii na krabicce odpo muzu sem pastnout foto.
Tak mi dosel, este sem ho nezkoumal extra, jen sem to nastavil a ten kupon na skyzone tam samo mam, byl pod tou folii na krabicce odpo muzu sem pastnout foto.
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
-
- Zařízení: GC Q4
- Firmware: 622,ROOT,CWM Carliv
- Operátor: Mobil CZ
Spíš by měl stáhnout odtud a nebo se podívat do fora navigace gocleverNavigace byla funkční 7 dní, pak zmizely mapy. Stačí je znovu ztáhnout z Mireo obchodu zdarma. Vše je zase funkční.
-
- Zařízení: GoClever QUANTUM 4
- Operátor: t mobile
já mám navigaci BE-on-road je vcelku v pohodě a je zcela zdarma a nenáročná,jinak jsem zjistil zajímavou věc,aplikace 2x batery mi teď protáhla životnost baterie na 3 dny,3 den a já mám stále 41 % a to celkem užívám telefon,něco net,navigace atd
ohledně nastavení sluchátka,jsem naprostý laik,ale podle googlem přeloženého je to lehké
ohledně nastavení sluchátka,jsem naprostý laik,ale podle googlem přeloženého je to lehké
Tak s výdrží té baterky je to dobrý, to mě na G300 vydrží tak 1 den.
Tu aplikaci jsi stáhnul na google play?
Tu aplikaci jsi stáhnul na google play?
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
- Zařízení: GoClever QUANTUM 4
- Operátor: t mobile
jo jo postupně se to zvětšovalo,asi si to nějak optimalizovalo tel,teď fakt koukám,proti jednomu dni najednou 3 a stále mám 40 %
-
- Zařízení: Note II, Quantum 4
- Firmware: 4.1.2 / 4.2.2
- Operátor: VF, TM, BT, O2
Potvrzuji. Zpočátku to byl den a něco, nyní (po naformátování baterie) klidně 4 pracovní dny (naposledy telefon běžel dokonce 3 dny a 17 hodiny a nabít jsem ho dal až při 12%). V telefonu mám pouze Battery Widget Reborn s natavením nošním vypnutí dat a wifi. Přes den telefon nijak nešětřím (průměrně tak 20 minut hovoru + data a nějaká ta SMS).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Já bych se s tou navigací nijak netrápil. Pokud vám to někomu nefunguje, tak v Google Play jsou docela dobré bezplatné navigace plně offline s mapami celého světa. Jak už psal o kousek výš Davehanz, já už hodně dlouho používám bezplatný Mapfactor navigator:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ator&hl=cs
Nikdy s ním nebyl problém. Dají se tam vybrat buď bezplatné komunitní mapy OpenStreet (tady se může navíc každý zapojit a doplňovat na webu do map nové údaje) nebo si koupit obsáhlejší mapy od TomTomu, které umí i řazení do jízdních pruhů a dalších pár věcí navíc. Z těch bezplatných navigací se MapFactor řadí mezi ty nejlepší.
Tady je kdyžtak téma o výběru navigace včetně dalších informací o MapFactoru: viewtopic.php?f=43&t=14
Nebo GPS témata v aplikacích: viewforum.php?f=43
https://play.google.com/store/apps/deta ... ator&hl=cs
Nikdy s ním nebyl problém. Dají se tam vybrat buď bezplatné komunitní mapy OpenStreet (tady se může navíc každý zapojit a doplňovat na webu do map nové údaje) nebo si koupit obsáhlejší mapy od TomTomu, které umí i řazení do jízdních pruhů a dalších pár věcí navíc. Z těch bezplatných navigací se MapFactor řadí mezi ty nejlepší.
Tady je kdyžtak téma o výběru navigace včetně dalších informací o MapFactoru: viewtopic.php?f=43&t=14
Nebo GPS témata v aplikacích: viewforum.php?f=43
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Mapfactor navigator používám taky a zatím 100% spokojenost.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
zdravím všechny. Kde tuhle mašinku koupit? Je dostupná v ČR tak, aby do vánoc byla doma? Nenašel jsem ji... Mimo ČR ji kupovat nechci a chci nový kus, ne bazarovku nebo šedivku, je to dárek pro mamku...
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Oficiálně Mall.cz a nebo Korunka.cz. Když se tam ale objeví nějakej skladem, je strašně rychle pryč. Je potřeba to hlídat. Je o ně docela velkej zájem.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)