RAM - Správce aplikací
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: RAM - Správce aplikací
no ano třeba mě jde s gyroskopem NFS Most Wanted
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Terry: Ony ty pády nemusí souviset zrovna s tou hrou. Může tam nějaká aplikace na pozadí dělat problémy (proto ti to padá kvůli obsazené RAM). Může se tam něco hádat při spuštění té hry. A právě to tovární nastavení je jeden z nejjistějších, nejrychlejších a nejjednodušších způsobů jak to opravit. Nemusíš pak složitě hledat, v čem je problém a trápit se tím zbytečně dlouho. Tovární nastavení odstraní veškerá uživatelská data z telefonu a obnoví původní stav. Takže máš pak telefon jako vybalený z krabičky. Když telefon odneseš na reklamaci s nějakou softwarovou závadou, první co tam udělají je právě to tovární nastavení. Ale to jen pro info.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
ale kdyby dala tovární nastavení a pak by ta samá data obnovila tak už se to jako stávat nebude?
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: SlimKat 4.4.2 :)
- Operátor: T-Mobile
Může a nemusí, to záleží, kde vznikla chyba. A ne že by je obnovila, ale znovu nainstalovala aplikace a data zkopírovala
-
Tak nakonec jsem tedy hru odinstalovala, dala tovární nastavení a vše zase nainstalovala, hra hrála ostošest a díky tomu, že to nespadlo jsem se dostala mnohem dál než předtím, protože jsem nebyla nasraná, že to padá
Po ukončení hry byla RAM tak 110mb...ale je fakt, že když mám pod 50 mb hru nezapnu a jen začne načítat a spadne...Teď to samé zkusím s Vectorem, jak reaguje a jestli se chová jinak než Turbo Racing, mám takový pocit, že předtím se občas zpomalil...
Po ukončení hry byla RAM tak 110mb...ale je fakt, že když mám pod 50 mb hru nezapnu a jen začne načítat a spadne...Teď to samé zkusím s Vectorem, jak reaguje a jestli se chová jinak než Turbo Racing, mám takový pocit, že předtím se občas zpomalil...
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Takže ve finále ti asi tovární nastavení pomohlo co?A ty ses mu tak bránila Jak psal i Exp,tovární nastavení je nejsnažší možností jak většinou vyřešit nějakej problém se sekáním mobilu atd,rychlejší jak hledat a spekkulovat několik dní co za aplikaci třeba to má na svědomí a podobně.Tak hlavně aby už mobil fungoval jak má a nenasíral tě
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Ten vector se občas spomalí schválně, abys viděla ten "trik" co udělá.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Me zname z prace, dela Huawei to same (t-mobile), se zaplnovanim Ram, kde zbyva ~10mb a zadna aplikace se potom nechce spustit, mno holt kvalitni mobily
-
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: B199
Problém je spíš firmware...Já mám Y300 asi 2měsíce a jede v pohodě. Teď jsem zkoušel i tu hru při ketré to padalo a v pohodě.
Telefon jako takovej je přiměřená kvalita za danou cenu. Kup si SGS4, Experiu Z, nebo já nevím co a pochopitelně budou lépoe HW vybyvený...taky stojí 3-4x tolik co Y300. Nebo snad chceš za stejný peníze stejnou kvalitu? To snad ne...
Telefon jako takovej je přiměřená kvalita za danou cenu. Kup si SGS4, Experiu Z, nebo já nevím co a pochopitelně budou lépoe HW vybyvený...taky stojí 3-4x tolik co Y300. Nebo snad chceš za stejný peníze stejnou kvalitu? To snad ne...
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
A nebo když se jde od Androidu tak i WP jedou pěkně hladce. Samozřejmě ty novější.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).