úložiště
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: úložiště
Kdybysis ji chtěl koupit tak by podle mě hnedka vysvětlovali, že je to k té 2 GB kartě a tu 16 GB kartu by ti dali za 2-3 násobek té 2 GB karty. Často se jim tam připletou nějaké jiné cenovky.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
no já si myslím,že o tom nevědí Protože oni na obalu nemají napsáne,že je to třeba 2 gb nebo 16 gb Mají to napsané jenom na té malinké micro sdhc kartě a vše na jedné kupě a napsáno 159 Kč Asi si jí tam půjdu koupit
-
- Zařízení: SAMSUNG GALAXY S4 m.
- Firmware: stock
- Operátor: T-mobile
Právě se mi to stalo u notebooku.michalkalensky píše:Mě se to stává taky ale jenom když ho přpojím k netbooku U pc a notebooku se mi to nestává!
Včera jsem byl u vietnamců a měli tam Micro SDHC 16 gb za 159 ,- co si o tom myslíte ? A ještě tam měli tu samou za stejnou cenu akorát 2 gb
Asi si nevzaly brejle !
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ideální je před vložením nové karty udělat tovární nastavení, pak hned nastavit výchozí úložiště na kartu a doinstalovat aplikace. Je to asi nejjistější způsob. Pak může být problém právě v tom připojení PC (pokud jsou aplikace nainstalované na kartě, tak se při připojení k PC karta odpojí).elektrikarCZE píše:Nakonec jsem si koupil před týdnem tu Kingstom class 10, ale 16GB. Jak je možné, že i u této karty se mi zpřeházeli ikony ze složek?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
Možná je to chyba toho emotion Ui které si nic nepamatuje (např. Po odpojení úložiště neví, že ty aplikace byly ve složce).
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
To jo, to bude asi nejpravděpodobnější problém. Šlo by to otestovat při použití jiného launcheru (Holo např.).
No kdyby byla 2 GB za 159 kč, tak by to bylo drahé. Za něco málo přes 100 kč koupíš 4 GB Kingstona v e-shopech. Každopádně ale já bych to od vietnamců nekupoval. Raději bych si trochu připlatil za kvalitní kartu (16 GB Kingston stojí cca 250 kč).michalkalensky píše:Včera jsem byl u vietnamců a měli tam Micro SDHC 16 gb za 159 ,- co si o tom myslíte ? A ještě tam měli tu samou za stejnou cenu akorát 2 gb
Asi si nevzaly brejle !
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
Panejo kde to nakupuješ? 16 GB za necelé 300 Kč? Já kupoval 32 GB za 1000 Kč.
-
- Neregistrovaný uživatel
To by mě taky zajímalo,já všude vidím 16 gb za cca 450 kč
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: SlimKat 4.4.2 :)
- Operátor: T-Mobile
To asi neznáte TSBohemia
Mobil jsem tam koupil za 3740 Kč (ukecal jsem to přes formulář),
kartu 16GB Class 10 UHS-I za 308,- (ukecáno z 315,-), teď stojí 303,-.
http://interlink.tsbohemia.cz/adata-mic ... 61849.html
No nekup to
Mobil jsem tam koupil za 3740 Kč (ukecal jsem to přes formulář),
kartu 16GB Class 10 UHS-I za 308,- (ukecáno z 315,-), teď stojí 303,-.
http://interlink.tsbohemia.cz/adata-mic ... 61849.html
No nekup to
Nedostatek mista v ulozisti
Pri pokusu o instalaci (zpravidla aktualizace) aplikaci vetsich jak 15MB, mi Y300 stale hazi hlasku, ze nemam dostatek mista v ulozisti. Aplikace se stahne a pri instalaci mi vzdy vyskoci tato hlaska. Jakakoli mensi aplikace se bezproblemove stahne a instaluje. Jako vychozi uloziste mam nastavenu SD kartu, kde mam cca 1,2 GB volneho mista. Interni uloziste mi hlasi k dispozici 1,13 GB s 129 MB pro aplikace. Kde by mohla byt chyba? Nebo mam v tom mam bordel?
Naposledy upravil(a) Spea69 dne 12. 7. 2013 13:25, celkem upraveno 1 x.