Huawei Ascend P6
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Re: Huawei Ascend P6
Ano,to maji u distribuce EU v popisu:
Distribuce EU
Dřívější dostupnost nových modelů i různých barevných variant.
Nejnovější verze českých softwarů.
Nižší cena, díky obrovskému EU trhu.
Kvalitnější záruční servis s německou precizností.
V některých případech bohatší příslušenství v balení oproti standardu v ČR.
České menu včetně českého návodu, který je přiložen v každém balení.
Nutno reklamovat přes naši společnost.
Možno poštou i osobně v Liberci.
U mobilních telefonů Nokia s OS Symbian při online updatu ve většině případů přicházíte o CZ
jazyk (možný update přes naší společnost – zdarma, na počkání ).
U ostatních OS (Andoid, WP7 update možný svépomocí, bez ztráty češtiny).
Distribuce EU
Dřívější dostupnost nových modelů i různých barevných variant.
Nejnovější verze českých softwarů.
Nižší cena, díky obrovskému EU trhu.
Kvalitnější záruční servis s německou precizností.
V některých případech bohatší příslušenství v balení oproti standardu v ČR.
České menu včetně českého návodu, který je přiložen v každém balení.
Nutno reklamovat přes naši společnost.
Možno poštou i osobně v Liberci.
U mobilních telefonů Nokia s OS Symbian při online updatu ve většině případů přicházíte o CZ
jazyk (možný update přes naší společnost – zdarma, na počkání ).
U ostatních OS (Andoid, WP7 update možný svépomocí, bez ztráty češtiny).
Naše forum, vaše forum :-)
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tak když už šedivku, tak bych bral určitě tu EU distribuci. Po oficiální CZ je to asi druhá nejlepší možnost.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Kontaktovat uživatele:
Já bych si asi radši připlatil a vzal ho za 7599kč u T-Mobilu.Reklamace pak kdekoliv po ČR v jejich pobočkách,zdarma furt dávaj mini repráček a ochranné pouzdro a je to česká distribuce a doprava zdarma.Nebo za 7577kč u Vodafonu taky s dopravou zdarma.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně tam nemusíš řešit reklamaci a posílat to buhví kam.Zajdeš s tím na nejblyžší pobočku operátora a hotovo.A rozdíl v cenách u české ditribuce přes operátora a nebo v tom e-shopu s EU distribucí není zas nějak obrovskej.Když si přičteš dopravu+ochrannej kryt kterej by sis stejně asi koupil a mini repráček,budeš na tom stejně by očko jak u T-Mobilu .
Samsung Galaxy Note 9
-
- Zařízení: Huawei Ascend P6-U06
- Firmware: B132
- Operátor: Vodafone/Ben
V CR si teda davaji peknou prirazku. Ja ho koupil tady: http://www.hollandsnieuwe.nl/browse/tel ... epaid=true
Treba jeste pripocist 30€ jako postovne. Je neblokovany ale doruceni pouze po NL a reklamaci musite resit taky v NL.
Treba jeste pripocist 30€ jako postovne. Je neblokovany ale doruceni pouze po NL a reklamaci musite resit taky v NL.
-
- Zařízení: Huawei ascend p6
- Firmware: hyd52romv5
- Operátor: orange
prosba... mam naistalovanu Verze V5 je založena na adnroid JellyBean a verze V7 je založena na android KitKat, a ja som ju naistaloval a zabudol som aktualizovat TWRP a proste mi nenabehne telefon v kuse tam je len huawei obrazok a potom mozem len drzat on off gombik plus volume a nabehne mi to do ANDROID SYSTEM RECOVERY co je ten panacik zeleny v pozadi a tam ma
reboot system now
aply upgrades from external storage
wipe data factory reset
wipe cache partition
aply update from cache
skusal som uz dat aj na sd cartu do priecinku dload kadejake ine ROM APP ale zacne nacitavat vsetko tam zafajkne ok len ked pride k ploske MODULE SYSTEM tak mi to padne a zase len HUAWEI obrazovka a toto iste dookola vopred velmi pekne dakujem za nejake info :/
reboot system now
aply upgrades from external storage
wipe data factory reset
wipe cache partition
aply update from cache
skusal som uz dat aj na sd cartu do priecinku dload kadejake ine ROM APP ale zacne nacitavat vsetko tam zafajkne ok len ked pride k ploske MODULE SYSTEM tak mi to padne a zase len HUAWEI obrazovka a toto iste dookola vopred velmi pekne dakujem za nejake info :/
-
- Zařízení: Samsung Galaxy S4
- Firmware: I9505XXUBMGA
- Operátor: Vodafone CZ
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, k čemu je volba v NASTAVENÍ / OBRAZOVKA / Inteligentní podsvícení?
Nějak jsem na to za 4 měsíce co jej mám nepřišel, někde jsem četl, že by to snad mělo být něco co má Samsung, že když koukáš na displej a on vidí otevřené oko že nezhasne displej, pokud ano tak to teda asi nefunguje, protože na něj brejlim schválně jsem natočen na svě+tlo tak aby tvář potažmo oko bylo dobře vidět a dávám si pozor aby měl oči otevřený pořádně a stejně zhasne, tak pořád teda nevim.
chtěl bych se zeptat, k čemu je volba v NASTAVENÍ / OBRAZOVKA / Inteligentní podsvícení?
Nějak jsem na to za 4 měsíce co jej mám nepřišel, někde jsem četl, že by to snad mělo být něco co má Samsung, že když koukáš na displej a on vidí otevřené oko že nezhasne displej, pokud ano tak to teda asi nefunguje, protože na něj brejlim schválně jsem natočen na svě+tlo tak aby tvář potažmo oko bylo dobře vidět a dávám si pozor aby měl oči otevřený pořádně a stejně zhasne, tak pořád teda nevim.
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
V manuálu/uživatelské příručce to není vysvětlený?Jinak by to mělo bejt něco na způsob sledování očí,okolí a tím pádem nezhasínání displeje.Mluvěj o tom aspoň v recenzy tady https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 4UnEjpUxHE od cca 10minuty.Ale jak to funguje netuším.
EDIT: V manuálu je jen "Inteligentní podsvícení-Pokud je tato funkce zapnutá, telefon automaticky upraví jas obrazovky na základě zobrazeného obsahu"
EDIT: V manuálu je jen "Inteligentní podsvícení-Pokud je tato funkce zapnutá, telefon automaticky upraví jas obrazovky na základě zobrazeného obsahu"
Samsung Galaxy Note 9
Pekný deň prajem. Chcel by som sa opýtať jednu otázku ohľadom maximálnej podporovanej veľkosti pamäťových kariet na P6. Vo veľa článkoch a špecifikáciách som našiel že najväčšia podporovaná veľkosť pam. kariet je 32Gb. Má niekto reálne skúsenosti so 64Gb kartou? Podporuje P6 takúto kartu alebo je to skutočne len do 32Gb?