Přidej se

Prodej u operátorů

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
tofi
Zařízení: Y300
Firmware: B171
Operátor: Vodafone

Re: Prodej u operátorů

Příspěvek od tofi »

JJ mas pravdu, uz to vidim, maji v tom teda peknej bordel :-/
Philips Diga -> Ericsson T10 -> Nokia 7110 -> Ericcson K750i -> Nokia 6210 -> E-Ten X500 -> Samsung J700 -> Nokia 2700 -> Nokia C2-01 -> Vodafone 860 Smart II -> Huawei Ascend Y300

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

To jo no. :) A teď do toho ještě ke všemu motají ceny telefonů na splátky.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

domasek
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od domasek »

Jestli ta informace někomu pomůže, tak já ho mám pro dceru objednaný od pondělka za 3099,-Kč na eshopu. Objednávka pořád jako "zpracovává se". Napsal jsem mail už několikrát na infolinku a dnes mi bylo přislíbeno že by to mělo být v příštím týdnu snad vykryto. Tak uvidím. Mladá se na to těší.

mikamo

Příspěvek od mikamo »

Tak také jsem jim několikrát psal a dnes mi volali , že je to v řešení a pokud vydržím , tak by mi ho měli příští týden poslat za těch 3099,kdybych ho prý už nechtěl , tak ať zásilku nepřevezmu , tak snad to bude pravda.

Vláďa
Zařízení: Sony Xperia Z1
Firmware: Stock 4.4.4

Příspěvek od Vláďa »

Exp píše:Jestli to měli vytisknuté i na štítku u telefonu...tak to je fakt nějaký divný. :) Kdyby to byla chyba, stihli by tak rychle udělat štítky?
Štítky s cenou 3099 tam mají ještě dneska. Viz příloha. Navíc chyba, která trvá tři dny? To bych čekal, že opraví nejpozději v pondělí.

Otázka je, jestli T-mobile chce mít reklamu spokojených majitelů nových telefonů, nebo negativní a naštvanou spoustu lidí, kterým nepřijde objednaný telefon. Předchozí příspěvek dává naději, že tu první! :!:
Přílohy
Dnes 26.4. Arkády Pankrác
Dnes 26.4. Arkády Pankrác

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Tak to je dobrý. :) V tom případě by to všem co si ho za tuto cenu objednali měli dodat. Ti co přišli na prodejnu ho za tuto cenu dostali, tak prč by to mělo být jinak u internetových objednávek. Normálně bych na ně zatlačil a trval na ceně.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Ve středu(24.4) ráno už na webu měl T-Mob cenu 3999kč a když sem je kontaktoval na FB tak odepsali,že ceny telefonu se neustále mění a aktuální cena je nyní tato,pro všechn stejná a stávající zákazníci žadný zvýhodněný ceny nemají(to my bylo pak řečeno i na infolince).V obchodě ho ten samej den měli u nás stále za 3099 (dle štítku),ale při prodeji jim vyskočila už nová cena 3999kč a při prodloužení smlouvy nebo uvázku 3499kč a hned tiskli i nový štítky a nadávali,že t-mob změní ceny a ani jim nedaj vědět a zjistí to až když zákazník mobil chce.Jen teda na mé upozornění že baterka tam je 1950mAh a ne 1750mAh a že procesor je 2x1Ghz a ne 1.2Ghz (i sem jim to ukázal v telefonu) nereagovali a vytiskli to opět s milným info :D
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Návštěvník »

Přesně tak .Došel jsem na pobočku a řekli ,že je už za 3999,- Telefonicky jsem zrušil obj. z e shopu a hned ho vzal. Nějak jsem to nehrotil. Zrovna jsem dostal na účet nějaké penízky . Koupě nelituji : je dobrej .Lehce nabil ,lehce pozbil.

(EDIT: Z příspěvku odstraněn affil odkaz na web s reklamními e-maily, jak to souviselo s touto diskuzí? EXP)

Vláďa
Zařízení: Sony Xperia Z1
Firmware: Stock 4.4.4

Příspěvek od Vláďa »

Teď mně taky z T-Mob sami volali a prý ho za tu e-shop cenu z minulého týdne pošlou. Takže doufám do čtvrtka bude tady.

Standa2011
Zařízení: Huawei Ascend Y300
Firmware: B197 My Custom

Příspěvek od Standa2011 »

A to budou každýmu volat, nebo jsi jim psal přes email a pak se ozvali? Abych věděl jestli se mám taky připomenout nebo čekat....

Odpovědět