Huawei Ascend P6 - výdrž na baterce
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Huawei Ascend P6 - výdrž na baterce
Vy co už máte P6ku, jak dlouho vám vydrží na jedno nabití? Při jakém stylu používání? Pro spoustu zájemců (včetně mě) to budou určitě zajímavé informace.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Re: Huawei Ascend P6 - výdrž na baterce
Tak v recenzi kritizovali baterku a v diskuzi nekdo psal,ze ve 3hod odpoledne 20% baterka.Podle me tim,ze je tenkej,tak bude dost topit a tim padem i ta baterka pujde dolu.Ty aktualizace a baterka to je co mi docela vadi.Jinak bych ho nejspis vzal,tak vaham jestli radeji nevzit toho Nexuse 4
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Na heurece psali,že den vydrží když je furt na netu.A v tý video recenzi bylo tuším,že je s výdrží horší jak galaxy s3 ale lepší nebo nastejno jak htc one x a ten má známá,pořád zaplej net a den dá v pohodě.A když máš telefon furt v rukách,svítí ti displej,jedeš na 3g a furt někde brouzdáš,není problém za půl dne vymlátit baterku na jakýmkoliv telefonu.Horší sou ty aktualizace,ted to má 4.2.2 a třeba se huawei vzpamatuje a začne se aktualizacím víc věnovat.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Zařízení: Huawei Ascend P6
- Operátor: O2
Huawei Ascend P6 mám zhruba 4 dny a můžu říct, že výdrž baterie je opravdu podle toho jak se s tím mobilem pracuje. Pokud budete celý den na internetu a pořád s ním něco dělat tak to ráno nabijete a večer dáváte na nabíječku. Jinak pokud telefon používáte jen na sms a neřešíte v ten den nic moc přes internet tak není problém to ráno nabít a večer máte v pohodě 50% baterky můžu, ale říct, že telefon je za tu cenu skvělý a fotky dělá taky parádní můžu všem jen doporučit
HUAWEI Ascend P6 !
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Dík za info .Taky si myslím,že na výdrž má zásadní vliv,jak kterej člověk ten telefon použivá a to platí i u P6 .
Samsung Galaxy Note 9
-
Například dnes jsem byl v Praze po nákupech a podívat se odjížděl jsem se 100% celý den jsem byl na internetu cestou ve vlaku jsem poslouchal písničky potom fotil jsem a pořád na mobilu něco dělal a domů jsem se vracel kolem 21 hodiny a měl jsem na mobilu zhruba 17% baterky. Ale přesně jak píšeš tak to je hlavně je to o uživateli jaké má na mobil nároky jinak fotky tento mobil dělá skvělý, zde menší ukázka z Prahy, ale kvalita asi klesne
Naposledy upravil(a) pslaufik dne 15. 9. 2013 9:44, celkem upraveno 1 x.
HUAWEI Ascend P6 !
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Díky za informace. Pokud byl telefon celý den používaný a večer měl ještě 17 % tak to nakonec nebude s tou výdrží třeba tak špatné. Fotka pěkná. Jen jsi ji mohl možná nechat v plném rozlišení a nahrát třeba na imageshack.us a dát sem odkaz. Aby byla vidět originál. Ale i tak je to snad první ukázková fotka z P6 tady na fóru, takže fajn.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
Jako úplně celý den nonstop jsem ho také nepoužíval, ale pořád jsem na něm více méně něco dělal a baterka vydrží, ale zase pokud člověk vážně telefon nepustí z ruky a pořád je na 3G řeší maily a jiné tak žere slušně
Originální fotku zde, ale pořád to není tak ostrý jak v mobilu, protože image umožnuje největší rozlišení 1600x1200 a fotka má v originále rozlišení 2448x3264 ; http://imageshack.com/scaled/1600x1200/841/iizg.jpg
Originální fotku zde, ale pořád to není tak ostrý jak v mobilu, protože image umožnuje největší rozlišení 1600x1200 a fotka má v originále rozlišení 2448x3264 ; http://imageshack.com/scaled/1600x1200/841/iizg.jpg
HUAWEI Ascend P6 !
- brachypelma158
- Zařízení: Huawei A. P6 a G300
- Firmware: B102 a B960
- Operátor: Orange
Mám ho doma pár dní,ale pri skoro nonstop používani mi vydrzi bez problémov od 7rána do tej 11stej večer..A to sa eštš batéria časom upravý...borin7 píše:Tak v recenzi kritizovali baterku a v diskuzi nekdo psal,ze ve 3hod odpoledne 20% baterka.Podle me tim,ze je tenkej,tak bude dost topit a tim padem i ta baterka pujde dolu.Ty aktualizace a baterka to je co mi docela vadi.Jinak bych ho nejspis vzal,tak vaham jestli radeji nevzit toho Nexuse 4
-
Tak jsem včera zkoušel jak asi dlouho P6 vydrží pokud budu na internetu jen když tam budu něco potřebovat nebo se budu nudit a budu si chtít přečíst nějaký zprávy nabíj sem telefon na 100% a sundal ho z nabíječky zhruba kolem 11-12 večer když jsem šel spát a ráno se probudil a bylo tam pořád 100%.
Celý den jsem psal smsky, vyřizoval hovory, poslouchal písničky a tak dále ,ale na internet jsem šel jen když sem něco potřeboval jinak ne a když jsem šel spát tak to vypadalo takhle
Dneska jsem se už neomezoval a byl na internetu častěji, ale myslím si, že na tu baterku je to pořád dobrý výkon
Jinak toto je fotka zhruba 20sekund před tím než se telefon úplně vypnul
Snad Vám to alespoň nějak pomůže případně v rozhodování a určitě to není s tou výdrží tak hrozný jak se říká pokud teda člověk není pořád někde na internetu, ale to je beztak u všech dnešních smartfonů stejné
Celý den jsem psal smsky, vyřizoval hovory, poslouchal písničky a tak dále ,ale na internet jsem šel jen když sem něco potřeboval jinak ne a když jsem šel spát tak to vypadalo takhle
Dneska jsem se už neomezoval a byl na internetu častěji, ale myslím si, že na tu baterku je to pořád dobrý výkon
Jinak toto je fotka zhruba 20sekund před tím než se telefon úplně vypnul
Snad Vám to alespoň nějak pomůže případně v rozhodování a určitě to není s tou výdrží tak hrozný jak se říká pokud teda člověk není pořád někde na internetu, ale to je beztak u všech dnešních smartfonů stejné
HUAWEI Ascend P6 !