Scháním nějaký tabletonotebook ale nevím jaký pomužete mi?
Musímí mít obrazovku min. 10´´ a musí být s klávesnicí aby to byl tabletonotebook Systém bud android nebo windows ale nevím který mám zvolit určitě chci zvolit android protože má lepší hry a na windows trvá než se tam ty hry dostanou Ale pak zase také chci vytvářet nějaké prezentace,referáty atd a na to je asi lepší windows co....nebo jdou na na adroidu také dobře vytvářet nějaké prezentace či referáty atd?
Jaký tabletonotebook ?
-
- Zařízení: G300
- Firmware: B895 Slim
- Operátor: Blesk mobil
Re: Jaký tabletonotebook ?
Mě v poslední době zaujalo Sony Vaio Tap 11.
-
- Neregistrovaný uživatel
já jsem premýšlel o novém Asus Transformer Pad TF701T
Tak nepřemýšlej a kup si ho
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
- Neregistrovaný uživatel
ještě počkám To se vyplatí cena půjde dolů ale chtěl jsem znát vaše názory co by jste mi doporučily!
Tak to Ti moc neporadím,nějak se v tom neorientuju.
Asi bych mrknul na nějaké recenze a vybíral bych podle hodnocení cena/výkon.
Asi bych mrknul na nějaké recenze a vybíral bych podle hodnocení cena/výkon.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Já se v tomto taky moc nevyznám, tablet nemám ani moc nesleduju aktuální nabídku. Takže s tímto poradit nedokážu. Jak napsal Pavel, srovnej parametry, recenze a ceny a vyber něco podle svých požadavků.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: G300
- Firmware: B895 Slim
- Operátor: Blesk mobil
Na Android za 12K bych se teda pěkne vykašlal. Zkus si dělat ty věci, který na tom chceš dělat na mobilu s tím že si k němu připojíš klávesnici a si představíš o 10 palcový displej. Pro ještě lepší představu si ještě můžeš stáhnout aplikaci, která ti zařídí, že se na displeji bude zobrazovat všechno jako kdyby to byl tablet.michalkalensky píše:já jsem premýšlel o novém Asus Transformer Pad TF701T
Za ty prachy bych bral radši třeba i tohle - http://www.alza.cz/acer-iconia-tab-w510 ... heureka.cz + nějaká externí klávesnice např. http://aukro.cz/kozene-pouzdro-tablet-1 ... 46935.html
- na windowsech můžeš emulovat android, takže když to umíš tak na něm rozběháš i hry z androidu. Případně si android nainstalovat vedle W8 jako dualboot (s tíme ale zkušenosti nemám).
Je to jen na tobě, v případě že se ale rozhodneš pro Windows, tak ti doporučuji počkat na novou generaci Atomů (slibují mnohem vyšší výkon).
Případně se můžeš rozhodnout pro nějaký s Intel Core ix s Haswellem, pokud chceš výkon, ty je ale potřeba chladit tzn. že mají větráčky.