Přidej se

Ukončení aplikace

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Pavel
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4
Operátor: Kaktus

Ukončení aplikace

Příspěvek od Pavel »

Při zapnutí mobilu se mi zobrazi tato zpráva: Aplikace správce přenosu dat (proces com. huawei.net assistant) byla neočekávaně ukončena. Zkuste to znovu. Nevíte někdo proč mi to tam pořád naskakuje?
Lze to někde v nastavení zrušit?Ono mi to nabídne možnost ukončení, ale je to otravné když se to tam objevuje po každém zapnutí telefonu.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Re: Ukončení aplikace

Příspěvek od michalkalensky »

něco jsem našel,někdo měl stejný problém psalo mu to Aplikace Správce přenosu dat (proces com.huawei.netassistant),tak to má asi něco společného s daty používáš je? :)

Pavel
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4
Operátor: Kaktus

Příspěvek od Pavel »

To je vtip nebo to mám brát vážně?
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Bohužel nevím čím by to mohlo být, ale určitě to normální není. :) Mělo by pomoct tovární nastavení, ale tím bys přišel o data v mobilu, takže kdyžtak předtím zálohovat. Zkus si vzpomenout jestli to nedělá třeba po nainstalování nějaké aplikace něbo něco.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

syntaxicek

Příspěvek od syntaxicek »

Je to Kalenský, neptej se tak blbě -_- :lol: z toho kluka fakt umřu, někdy se tady fakt chodím jen pobavit :lol:

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

nechte toho myslel jsem to dobře :)

syntaxicek

Příspěvek od syntaxicek »

Však jo, já taky, nebavím se špatně :) každá tvoje rada není myšlena špatně, sice nějak nepomůže ale alespoň rozesměje :) btw souhlasím s expem. Nějaká app, zkusit tovární a zjistit jaká to dělá, mohlo by to dělat něco třeba co ti kontroluje fup limit.

Odpovědět