Při zapnutí mobilu se mi zobrazi tato zpráva: Aplikace správce přenosu dat (proces com. huawei.net assistant) byla neočekávaně ukončena. Zkuste to znovu. Nevíte někdo proč mi to tam pořád naskakuje?
Lze to někde v nastavení zrušit?Ono mi to nabídne možnost ukončení, ale je to otravné když se to tam objevuje po každém zapnutí telefonu.
Ukončení aplikace
Ukončení aplikace
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Ukončení aplikace
něco jsem našel,někdo měl stejný problém psalo mu to Aplikace Správce přenosu dat (proces com.huawei.netassistant),tak to má asi něco společného s daty používáš je?
To je vtip nebo to mám brát vážně?
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Bohužel nevím čím by to mohlo být, ale určitě to normální není. Mělo by pomoct tovární nastavení, ale tím bys přišel o data v mobilu, takže kdyžtak předtím zálohovat. Zkus si vzpomenout jestli to nedělá třeba po nainstalování nějaké aplikace něbo něco.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- syntaxicek
Je to Kalenský, neptej se tak blbě -_- z toho kluka fakt umřu, někdy se tady fakt chodím jen pobavit
-
- Neregistrovaný uživatel
nechte toho myslel jsem to dobře
- syntaxicek
Však jo, já taky, nebavím se špatně každá tvoje rada není myšlena špatně, sice nějak nepomůže ale alespoň rozesměje btw souhlasím s expem. Nějaká app, zkusit tovární a zjistit jaká to dělá, mohlo by to dělat něco třeba co ti kontroluje fup limit.