Přidej se

Motocross Meltdown

Diskuze o hrách pro Android. Co právě hraješ? :)
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Motocross Meltdown

Příspěvek od mitsuu84 »

Hra od společnosti Glu.Na začátku hry si koupíte vlastní motorku a vydáte se závodit na různé okruhy.Většinou se utkáte s jedním protivníkem na trati,kde buďto musíte předvést lepší sérii triků než váš soupeř,nebo jej musíte předjet a dojet tak do cíle jako první.Motorku ve hře přímo neovládáte,ale staráte se pouze o to abyste se v pravý čas trefovali do posouvajících se koleček.Po několika úspěšně absolvovaných závodech se vám odemkne online PVP mód.Abyste udrželi s ostatními hráči krok,musíte si za vydělané peníze vylepšovat vaši motorku.Hra je ke stažní zdarma

Odkaz na Google play TADY
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Re: Motocross Meltdown

Příspěvek od michalkalensky »

mám staženo od včerejška ale nejde mi :( Hra spadne :roll:

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Mě ta hra funguje parádně :D Jen krom grafiky mě moc nezaujala :D
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

Tak to se máš ;) Já bych si jí chtěl taky zahrát :lol:

Odpovědět