Přidej se

Seznam.cz a spolupráce s výrobci smartphonů

Libovolný pokec na jakékoliv téma
Odpovědět
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Seznam.cz a spolupráce s výrobci smartphonů

Příspěvek od mitsuu84 »

Seznam.cz za posledních několik měsíců představil vylepšené aplikace pro Android,přičemž představil i dvě novinky a to Sport a Pohádky.V tomto roce máme očekávat další nadílku,která zpřehlední a rozšíří portfólio nabízených aplikací.Kromě toho Seznam.cz začíná rozšiřovat spolupráci s výrobci smartphonů a tabletů.Jedná o společnosti Sencor,EVOLVEO a Prestigio a u vybraných modelů těchto výrobců najdeme předinstalované aplikace Seznam.cz,Novinky.cz,Sbazar.cz,Firmy.cz,Stream.cz a Mapy.cz.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Re: Seznam.cz a spolupráce s výrobci smartphonů

Příspěvek od Exp »

Já zatím od seznamu používám v mobilu jen mapy (výborná věc) a novinky na zprávy. A ještě mám u nich svůj hlavní e-mail. Rozšiřování aplikací a služeb je určitě fajn. Jen teda předinstalované aplikace třetích stran v novém mobilu se mě osobně vůbec nelíbí. Nedávno jsem o tom četl docela zajímavý článek na mobilmanii:
http://www.mobilmania.cz/titulni-strana ... fault.aspx
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Mě se taky předinstalovaný aplikace nelíbí.Bohatě by stačil základ od googlu,jako google play,ty synchronizační serepetle a hotovo.Zbytek si pak člověk stáhne dle potřeby na google play,nebo pokud by se jednalo o nějaký doplňkový aplikace výrobce,tak nechat jen v interní paměti instalačky s tím,že kdo bude chtět,tak si je nainstaluje.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

syntaxicek

Příspěvek od syntaxicek »

Ale víš jak to je, zaplatili si za to aby je tam předinstalovali tak to tam je no :D

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

To jo no. Jak psal Mitsuu, ono by stačilo udělat na ploše třeba nějakýho zástupce, kterej by odkázal do AppInstalleru nebo rovnou do složky, kde by byly instalátory těch přidaných aplikací. Každý by si vybral co potřebuje a zbytek by šel snadno smazat.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

syntaxicek

Příspěvek od syntaxicek »

Jj, jenže to by se seznamu asi nelíbilo :D

Odpovědět