Návod jak do P7 dostat malou šipku, vlevo dole, která schová softwarovou trojici ovládacích kláves.
ROOT nepotřebuješ !
Stáhni tenhle soubor:
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1379833974
V ZIPu je složka HuaweiBackup. V PC rozbal a dej ji na SD kartu v P7, můžeš i normálně do úložiště, ale já ji dal na SD.
Spusť v P7 aplikaci "Záloha" (najdeš ji jednoduše v aplikacích)
Po startu se ti objeví, mimo tvých záloh, pokud jsi nějaké dělal, i jediný zip ze složky, kterou sis rozbalil a dal na kartu - HuaweiBackup. Pokud máš více záloh dej "Zobrazit více záložních souborů" Ta záloha co chceš by se měla jmenovat 21.09.2013..........
Klikni na ni.
Objeví se pole "Systémová nastavení" a pod ním červený nápis,"Nekompatibilní s vaším telefonem"
Neřeš a zaškrtni.
Dej obnovit.
A ejhle šipka je na světě! Klik, tlačítka zmizí a potažením z černé spodní hrany se tlačítka zase objeví.
KOUZLO JE HOTOVO !
!!! Prý se, v některých případech, může rozhodit tvoje systémová nastavení !!!
U mě to tak nebylo a vše zůstalo i po restartu stejné.
Šipka schovávající trojici ovládacích kláves
- Daver
- Zařízení: P7,G510,G300
- Firmware: Origo UI,SlimKat
- Operátor: vodafone
Šipka schovávající trojici ovládacích kláves
Díky všem za úžasnou práci tady....Hlavně Mitsuu84 a ShockeyCzT A také velké díky Exp. Bez něj by toto fórum NEBYLO
Re: Šipka schovávající trojici ovládacích kláves
Díky za použití mého návodu
- Daver
- Zařízení: P7,G510,G300
- Firmware: Origo UI,SlimKat
- Operátor: vodafone
Že ho tu nikde nevidím
Díky všem za úžasnou práci tady....Hlavně Mitsuu84 a ShockeyCzT A také velké díky Exp. Bez něj by toto fórum NEBYLO
Mám na mysli a napíši to slušně: vypůjčeného návodu (tohoto) ze světaandroida kde působím v oblasti Huawei
Když už se zde chlubíš cizím návodem, buď tak laskav a napiš, kde jsi ho okopíroval a optat se na svolení autora (mne)by také nebylo od věci.
Když už se zde chlubíš cizím návodem, buď tak laskav a napiš, kde jsi ho okopíroval a optat se na svolení autora (mne)by také nebylo od věci.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Stejně viz viewtopic.php?f=85&t=3577&p=32368#p32368
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4