Zmena pozadi odemykaci obrazovky
-
- Neregistrovaný uživatel
Zmena pozadi odemykaci obrazovky
Muze mi nekdo poradit jak zmenit pozadi u odemykaci obrazovky, defaultni more se mi nelibi a netusim jak to zmenit.
Re: Zmena pozadi odemykaci obrazovky
na Obchod Play jich je mraky pak stačí jen podržet prst na displayi kdekoliv na prázdném místě a objeví se ti tabulka Nastavit plochu, dej Tapety a vybírej
-
No tapetu na plose zmenit samozrejme umim ale ja se ptam na tapetu na lockovaci obrazovce, tam je nejak fotka more a ta je tam furt at si dam tapetu jakou chci
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Na G300 když se změní tapeta na ploše, tak se to projeví i na zamykací obrazovce. V tom Emotion UI to bude teda asi jinak. Pokud to není někde v nastavení, tak mě napadlo jedině zkusit použít nějaký jiný launcher (holo např.).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
mě se to projeví stejně jako tobě na G300 já to změnil nejdřív na hlavní obrazovce: Motivy - nemám Default, ale Vivid...pak Přizpůsobit aktuální motiv (dole na liště) a tam je Zamknout tapetu obrazovky....osobně mám živou tapetu a jakoukoliv vyberu, tak jí mám i na lock obrazovce
Klepni na ikonu motivy pak na Přízpusobit aktuálni motiv a na zamknout tapetu obrazovky.
-
Diky moc!!! konecne mi to funguje, jsem to porad hledal v nastaveni a nebo jsem to menil pres pridrzenim na plose, tady te ikony jsem si vubec nemsinul Jeste jednou dik!
-
A kde máte to tlačítko "motivy"? díky
- Standa2011
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: B197 My Custom
Je to aplikace Motivy. Takže má ikonu mezi ostatními aplikacemi.
-
ahoj zmenis tim ze das motivy a dole mas hned prispusobit aktualni motiv