Obnova firmware po poškození SD karty
Obnova firmware po poškození SD karty
Telefon jsem upgradoval na B952 a pak se mi pokazila SD karta na které jsem měl nainstalované aplikace a asi i něco ze systému... nevím... Po koupi a vložení nové karty telefon sice naběhne, ale pořád to hlásí nějaké chyby, že nejde spustit Home 2D, nějaké *.core... atd. Nejde wifi, ani BT... prostě nic. Telefon není rootnutý a jakákoli operace pro přehráni firmware skončí neúspěchem... Máte někdo nějakou radu jak telefon opět rozchodit? Díky...
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Obnova firmware po poškození SD karty
Udělej tovární nastavení telefonu. Můžeš tam mít nějaké aplikace, které hledají svoje data na kartě a způsobuje to problémy. Továrním nastavením příjdeš o data v telefonu (to co potřebuješ zachovat zálohuj). Po dokončení udělej ještě formát vnitřního úložiště a formát paměťové karty. Pak budeš mít úplně čistý telefon a mělo by to být ok.
Pokud by tohle nepomohlo, tak teprve potom dej na kartu firmware B952 a znovu ho nainstaluj (mohlo tam dojít v případě té první instalace z problémové karty k nějaké chybě).
Pokud by tohle nepomohlo, tak teprve potom dej na kartu firmware B952 a znovu ho nainstaluj (mohlo tam dojít v případě té první instalace z problémové karty k nějaké chybě).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Re: Obnova firmware po poškození SD karty
Resetoval jsem na tovární nastavení a vše běží jak má... Klobouk dolů a díky moc za rychlou odpověď...