Google před pár dny zveřejnil oficiální název pro nový Android 7.0. Nugát.
Android 7.0 Nougat
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Android 7.0 Nougat
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Exp
Re: Android 7.0 Nougat
Zatím oficiálně potvrzené Huawei modely, které dostanou příští rok aktualizaci na Android 7.0:
Huawei Mate 8
Huawei Nova
Huawei Nova Plus
Huawei P9
Huawei P9 Plus
Huawei P9 Lite
Huawei Mate 8
Huawei Nova
Huawei Nova Plus
Huawei P9
Huawei P9 Plus
Huawei P9 Lite
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Jsem se tu po dlouhé době z nudy ukázal
Jen jsem chtěl říct, že kdo má možnost, tak si 7.x určitě vyzkoušejte. Svoji Xperii SP (4 roky stará babča) jsem chtěl už několikrát použít jako plácačku na neviditelné mouchy na zdech, protože byl pomalý a zasekaný, ale dal jsem si tam 7.1.1, bylo to buď ho zabiju a koupím si novej telefon a nebo to pojede a budu si s tím hrát
Naštěstí to byla ta druhá možnost, takže teď frčí jako úplně nový telefon dokonce rychleji než když jsem ho koupil
Toť asi vše, třeba se tu zase někdy zastavím stejně mě tu většina nových uživatelů nezná :'D
Jen jsem chtěl říct, že kdo má možnost, tak si 7.x určitě vyzkoušejte. Svoji Xperii SP (4 roky stará babča) jsem chtěl už několikrát použít jako plácačku na neviditelné mouchy na zdech, protože byl pomalý a zasekaný, ale dal jsem si tam 7.1.1, bylo to buď ho zabiju a koupím si novej telefon a nebo to pojede a budu si s tím hrát
Naštěstí to byla ta druhá možnost, takže teď frčí jako úplně nový telefon dokonce rychleji než když jsem ho koupil
Toť asi vše, třeba se tu zase někdy zastavím stejně mě tu většina nových uživatelů nezná :'D
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Ahoj Pugete. Lidi z tý starý gardy, která to tady před léty rozjížděla tady vždycky strašně rád vidím. Díky za zkušenost s Nugátem a choď sem za náma častěji.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Budu se snažit sem občas kouknout, ale vysoká docela žere čas :'D
Teď jsem si hodil do telefonu LineageOS, tak se později podělím o svoje dojmy v příslušném tématu
Teď jsem si hodil do telefonu LineageOS, tak se později podělím o svoje dojmy v příslušném tématu
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).