Zdravím, potreboval by som poradiť. Riešim problém, potreboval by som prijímať hovory a SMS na jeden smartfón. Používam momentálne dva zariadenie (smartfóny) v jednom mám 3 simkarty v druhom jednu. Premýšľam že by som ten druhý smartfón vymenil tiež za 3 simkartový ale to by bolo riešenie len dočasu... A s 3 a viacerými smartfónmi by som veľmi nechcel fungovať... Neexistuje nejaké riešenie ako by som mohol príjmať sms a hovory na jedno zariadenie? Presmerovanie nejak tak funguje len by som chcel vidieť z ktorého čísla mi niekto volá a SMS tiež, aby ak odpoviem, tak dotyčný dostal SMS z čísla na ktoré písal, nie z čísla z ktorého som odpovedal.
Našiel som na zahraničných stránkach akési zariadenia do ktorých je možné vkladať až stovky simkariet a potom ich ovládať z PC ale to tiež nie je riešenie veľmi pre mňa, potreboval by som aby to bolo mobilné...
Predstavujem si niečo také, nejaka krabica do ktorej vložím simkarty a tá ja pripojena normálne cez GSM a ja tu krabicu obsluhujem napr cez internet (wifi, mobilny internet) a samozrejme zo smartfonu alebo nejakeho ineho mobilneho (maleho) zariadenia. Ak mi niekto zavolá, tak dovolá sa do tej krabice, tá to presmeruje cez wifi na môj smartfón a ja to zdvihnem a odpovedám a opäť moje slová odosiela môj smartfón do tej krabice cez wifi a z tej krabice ide signál už cez GSM.
Dík za typy.
Prijímanie hovorov z mnohých SIM na jeden smartfón
Android fórum, obecná diskuze, novinky, zkušenosti
-
- Neregistrovaný uživatel
Přejít na
- Hlavní diskuze
- ↳ Smartphony
- ↳ Apple
- ↳ Huawei, Honor
- ↳ Huawei archiv
- ↳ Huawei G300